Bloggen

Tips til at få en erhvervskonto

Tips til at få erhvervskonto

Får du nej gang på gang fra din bank om at få en erhvervskonto? Du er ikke den eneste. For rigtig mange er det svært at få en erhvervskonto og det er lige meget om, de kan vise, at der ikke på noget tidspunkt imens de har drevet forretning, har været overtræk på deres private konto.

Vi hører, at flere laver nedslag i prisen, så kunderne kan betale kontant. Der er endda nogle, som har regninger til kunder for flere hundrede tusind kroner, men de kan ikke få dem fra kunden, da der ikke er noget sted for dem at overføre dem til. Det er bare ikke holdbart.

Mange beslutter sig så for at bruge deres private konto, dette er ulovligt og din bank kan smide dig ud af banken, hvis du gør dette. Vi er dog forstående for grunden til, at du gør det. Pengene skal jo ind et sted og dine kunder kan jo ikke blive ved med at betale kontant, specielt ikke hvis det er store beløb. Men at bruge din private konto er altså ikke løsningen.

Der er dog fokus på problemet, men ingen er kommet tættere på en løsning endnu.

Her får du et par tips til, hvad du kan gøre for, at du nemmere kan få en erhvervskonto.

Tip 1 – Din branchekode

Der er tre brancher, som bankerne ofte siger nej til erhvervskonto til. Disse brancher er rengøring, restauration og transport. Hvorfor lige netop disse brancher ses skævt til af bankerne, har jeg ikke svaret på, men vi oplever fra vores medlemmer, at det er disse brancher, som oftest får nej.

Jeg siger ikke, at det er alle inden for disse brancher, som får et nej, men det sker ofte. Jeg siger heller ikke, at alle andre brancher nemt får en erhvervskonto, for det gør de bestemt ikke.

Så har du virksomhed med disse branchekoder, så gå ind og ændre den til noget lignende, så vil det måske være nemmere for dig at få erhvervskonto.

Tip 2 – Gæld

Har du gæld kan det være svært at få erhvervskonto. Her taler jeg om, at du er i RKI, om du har gæld til det offentlige eller at der hyppigt har været overtræk på dine konti.

Bankerne vil helst ikke have dårlige betalere ind.

Så sørg for at have dit på det rene.

Tip 3 – Privat konto

Har du allerede en privat bankkonto det samme sted, som du vil have erhvervskonto, så er der større mulighed for, at bankerne siger ja til en erhvervskonto.

 

Vil du have endnu flere tips til, hvordan du nemmere får en erhvervskonto, så kan du få tilsendt e-bogen 4 hacks til at få en erhvervskonto.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Black Friday er lige om hjørnet, og det er på tide at forberede din virksomhed til den største shoppingdag på året. Som selvstændig eller iværksætter er Black Friday en fantastisk mulighed for at øge din omsætning og tiltrække nye kunder.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som leder af din egen virksomhed er det altafgørende at have dygtige og dedikerede medarbejdere ved din side for at hjælpe dig med at nå dine mål. Men at rekruttere de rigtige talenter er kun den første del af ligningen. For at skabe en bæredygtig virksomhed er det lige så vigtigt at fastholde dine medarbejdere på lang sigt.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som iværksætter eller selvstændig er din tid en af dine mest værdifulde ressourcer. At kunne styre din tid effektivt kan gøre en kæmpe forskel i din produktivitet og succes som forretningsperson. I dette blogindlæg vil vi udforske nogle nøglestrategier og teknikker, der vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din hverdag.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:

Som iværksætter kommer du helt sikkert til at løbe ind i udfordringer, og når det sker er det vigtigt at du ved hvordan du kan håndtere dem. Du skal ikke frygte udfordringer og lade dig slå ud af dem, sker det kan det nemlig få konsekvenser for dit mentale helbred.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Drømmer du om at starte din egen virksomhed, men føler dig overvældet af den tilsyneladende uendelige liste af opgaver? Frygt ikke! Dette blogindlæg guider dig gennem de afgørende trin til at tage din idé fra drøm til virkelighed. Uanset om du mangler viden om nichevalg, juridiske formaliteter eller markedsføring, vil vores trin-for-trin guide hjælpe dig med at kickstarte din iværksætterrejse på bedst mulig vis.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som iværksætter kommer du helt sikkert til at begå fejl, det kan ikke undgås. Men nogen fjel går igen og igen hos iværksættere. Derfor har vi lavet denne blog for at gøre dig klogere på de fem største fejl mange iværksættere begår, og hvordan du helt kan undgå dem.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Har du svært ved at finde den hjælpe du har brug for som iværksætter? Så er du kommet til det rette sted, for med Premium Lifetime får du et livsvarigt backstage pass til de bedste fordele til iværksættere. Spar penge, få coaching, en værktøjskasse af skabeloner, og som noget helt unikt muligheden for at sælge dit eget produkt/serivce til andre iværksættere.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som iværksætter er du altid på. Du brænder for din virksomhed, og du har investeret utallige timer, ressourcer og hårdt arbejde for at få den til at lykkes. Men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med din egen velvære.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Vejen til at realisere din iværksætterdrøm kan være udfordrende, men med den rette indsats og dedikation kan du opnå dine mål. Giv dig selv tilladelse til at drømme stort og tag de nødvendige skridt for at gøre drømmen til virkelighed.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

En overbevisende pitch er en af de mest værdifulde færdigheder, man kan besidde, uanset om man er iværksætter, salgsrepræsentant eller bare ønsker at kommunikere sine ideer effektivt. Det er en kunst at kunne præsentere dine tanker og forslag på en måde, der fanger opmærksomheden og får folk til at handle. I denne blog vil vi udforske nogle af hemmelighederne bag en overbevisende pitch og give dig værdifulde tips til at forbedre dine præsentationsevner.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

At starte din egen virksomhed kan være en udfordrende, men også en givende oplevelse. Fra at tænke på en idé til at få det til at ske, kræver det en masse hårdt arbejde, planlægning og beslutningstagning. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og tage det første skridt mod at opnå dine iværksætterdrømme.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:

At vælge det rigtige team til ens virksomhed er en afgørende faktor for succes. At have de rigtige team på plads kan betyde forskellen mellem succes og fiasko. Men hvordan finder man de rigtige personer til ens virksomhed? 

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Iværksættere bliver hurtigt fanget i et mindset om, at der på ingen måder er plads til fejl. Men det er okay at lave fejl, så længe at du lære af dem. Det er okay at falde, så længe du rejser dig igen.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

En vigtig del af en succesfuld virksomhed er en stærk forretningsplan - uanset om du er en ny iværksætter eller en etableret virksomhed, der ønsker at udvide. Men hvad er en forretningsplan egentlig, og hvorfor er den så vigtig? 

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Markedsføringsloven er ikke altid lige til at se igennem, men det er vigtigt at du kender til de vigtigste regler og elementer, den indeholder. Bryder du markedsføringsloven, kan det nemlig få store konsekvenser for din virksomhed.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Vi mærker alle krisen, både privatpersoner og virksomheder. Stor som små virksomheder, oplever konsekvenserne på nær hånd. Vi skal hjælp de virksomheder, som har brug for det. Den hjælp har Startup Central samlet i Best practice for your business. En hjælpepakke som har samlet det mest essentielle fordele de i forvejen etableret virksomheder kan have brug for.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Vi går snart ind i et nyt år, og måske er det året hvor du bliver iværksætter. Vi har lavet en Startup Pack der skal hjælpe dig, men opstarten af din egen virksomhed. Vi har samlet de mest essentielle ting, du får brug for som iværksætter. Det er en guide og en hjælp til dig, der vil tage springet og blive iværksætter.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:
Økonomi, Salg

Vækst er en essentiel ting for iværksættere, uanset branche og stadie. Alle virksomheder har brug for vækst, for at kunne overleve. Det er svært at sige hvad virksomheder skal gøre for at vækste, fordi det afhænger af den pågældende virksomhed. Men jeg giver dig, de bedste hacks jeg kender til at vækste din virksomhed. 

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Vigtigheden af et godt netværk, må aldrig undervurderes. For alle iværksættere har brug for det. Med et godt netværk har du altid nogen du kan række ud til, og sparer med. Som iværksætter kan det være en stor fordel, at have andre ligesindet iværksættere i ens netværk.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Den perfekte leder, er ikke lige sådan at definerer. Hvis du spørger medarbejderne har de også forskellige holdninger til, hvilke egenskaber en god leder skal have. Din rolle som leder, kan have stor betydning for din medarbejdere og ikke mindst din virksomhed. 

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

I en travl hverdag er det vigtigt at du giver dig selv muligheden og tiden til at kobbel 100% fra. Vi nærmer os en populær ferieuge, så måske er det nu du skal tage en uge ud af kalenderen og holde ferie.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

En erhvervskonto er en virksomheds bankkonto, hvor alt økonomisk aktivitet kører over. Men det at få en erhvervskonto er ikke altid lige nemt for alle, og flere nyopstartet iværskættere og selvstændige får et nej fra deres bank.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

FN's 17 verdensmål er mål, som FN's 193 medlemslande har sat sammen. Det er en opfordring til at tage handling. Reducere udlighed, afskatte fattigdom osv.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Sociale medier kan være guld værd for din virksomhed, hvis du bruger det korrekt vel at mærke. Sikre dig at din virksomhed er på den rette platform, ikke alle platforme virker for din virksomhed.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Netværk er en af de vigtigste ting du kan have og udvikle på hele livet. Som selvstændig er det specielt vigtigt, da man ikke kan det hele selv og derfor kan søge hjælp i ens netværk.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Der rigtig mange måder at vækste på gennem de sociale medier. Vælg de medier, hvor din målgruppe befinder sig og giv dig tid til at lave god markedsføring. I bloggen får du tips til dit content på Facebook og Instagram.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Salg er uhyre vigtigt i iværksætteri. I denne blog får du nogle tips til, hvordan du kan sælge. Bloggen kommer blandt andet ind på tips til kold kanvas, marketing og steder, hvor du kan søge mere viden.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som iværksætter er dit netværk meget vigtigt, det er her, du kan finde hjælp til dit iværksætteri og skabe nye uventede muligheder.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Det er vigtigt at skabe en god virksomhedskultur, da det i det lange løb kan ses på bundlinjen. Din medarbejdere bliver loyale og går den ekstra mil. Og det bliver nemmere at rekruttere og få kunder.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Er du blevet hacket eller har du en fornemmelse af, at du bliver udsat for det? Så får du her noget tips til, hvad du kan gøre og hvordan du kan forebygge et angreb. Dette sker ikke kun for naboen.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Instagram bruges af rigtig mange og er derfor også et oplagt sted at finde dine potentielle kunder. Der er forskellige ting, som du skal være opmærksom på, jeg har lavet en liste over dem her.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Influencermarketing er kommet for at blive. Det er en god måde at nå sin målgruppe gennem en kilde, som målgruppen stoler på. Her får du nogle grunde til, hvorfor du skal bruge influencermarketing.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Får du ofte en fed idé eller et mål du gerne vil opnå, men har svært ved at holde motivationen kørende? Selv de mest succesfulde mennesker i verden, kan have det svært med at bevare motivationen. Her får du nogle tips til, hvad du kan gøre for at bevare motivationen.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Nye arbejdsgange er kommet til. Blandt andet har fleksibiliteten i, at medarbejdere selv kan bestemme om de vil arbejde hjemme eller komme ind på kontoret vist sig at være en positiv løsning for mange.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tid er det vigtigste vi har. Det handler derfor om at bruge den fornuftigt. Her får du nogle gode råd.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Er det tid til at lave din egen podcast? Her får du en liste over ting, du skal overveje.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Som selvstændig oplever man mange udfordringer både før man starter og undervejs. De typiske udfordringer er økonomien, netværk og privatliv. Kan du nikke genkendende til disse?

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Overvejer du at arbejde med et eller flere af de 17 verdensmål? Det er uhyre vigtigt. Bare et lille fokus på dem, gør en kæmpe forskel.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Du skal ikke undervurdere dine tekster. De afspejler din virksomhed og skal derfor sidde lige i skabet. At skrive en god tekst tager længere tid end du tror.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Der er flere forskellige måder, du kan gå til dit selvstændige virke på. Ikke én af måderne er mere rigtig end den anden, det er dig som bestemmer. Du skal gøre det på den måde, som gør dig glad.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Et break fra din travle hverdag er vigtig for, at du kan arbejde optimalt med dit iværksætteri. Sørg for at få nogle breaks ind i din hverdag, her er nogle tips til hvordan.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Netværk er noget at det vigtigste, specielt i en arbejdsrelation. Et godt netværk kan åbne op for nye muligheder, kunder, osv.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Skriv tekster som er målrettet din målgruppe. Skriv tekster som rangerer godt på søgemaskiner. Her får du et par tips til hvordan.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Skal din virksomhed i gang med at lave PR, så får du et par do's & don'ts her.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Din virksomhed skal arbejde med PR fordi, det vil skabe troværdighed for din virksomhed, samtidighed at du vil få mulighed for at være mere synlig for en masse mennesker.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Hackerne bliver mere og mere kreative det skal du også. Her får du et par gode råd til, hvordan du kan optimere din sikkerhed og muligvis undgå et cyberangreb.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tiderne har ændret sig, vi bliver nødt til at omstille os, for at kunne overleve, når en ny pandemi rammer os og vi går i lockdown. Derfor skal du digitalisere din virksomhed.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Sommerferien nærmer sig og du skal slappe af, så du kan samle kræfter. Men som iværksætter er det svært helt at trække stikket, derfor har Startup Central lavet en blog om forskellige ting, du kan læse og lytte til imens du er på ferie. Dette er uden at din familie og venner synes du er kedelig og ikke nærværende.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Der er et større og større krav fra alle sider om, at virksomheder skal blive mere miljøbevidste og bæredygtige. Derfor giver Startup Central nogle tips til, hvordan du kan omstille din virksomhed. Flere af tiltagene behøver nemlig ikke at være dyre.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Startup Central skriver denne blog for at overbevise dig om, at du skal udleve din iværksætterdrøm. Det er ikke ubetaleligt at starte sit eget. Og det behøver heller ikke blive dyre jo mere etableret din virksomhed bliver.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Startup Central beskriver her nogle af fordelene ved at være iværksætter og selvstændig. Når du har læst blogindlægget, er der ingen tvivl om, at du vil udleve din iværksætterdrøm.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Startup Central springer ud som webinarkanal, vi afholder webinarer om alt inden for iværksætteri.

Nu kan du sidde hjemme i sofaen imens du bliver klogere på iværksætteri.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Den 28. januar forlængede regeringen nedlukningen af Danmark, og dagen efter blev endnu en statsfinansieret lånepakke rulle ud for landets virksomheder og iværksættere – men det er den forkerte vej at gå. Vi har ikke brug for lån – vi har brug for at holde åbent!

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Alt for længe har regeringen kørt ’jeg ved bedst’-stilen og kun taget store organisationer som Dansk Erhverv, SMV Danmark mfl. med på råd. Men hvorfor ikke tale med os, den lille iværksætter og de små virksomheder på gulvet?

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

På 3 år lærer man noget, men man fejler dælme også. Så jeg vil lige dele med dig de råd som jeg mener alle skal præsenteres for ASAP.

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Du kan ikke gøre alt, du skal ikke gøre alt, og du SKAL bede om hjælp!

Du er sikkert blevet fortalt dette som ung fra dine forældre, eller en rigtig jyde som mig: ”Hver krone sparet, er en krone tjent!” - nogle gange giver det mening, men det er også en omgang HØ!

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:
Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Coronakrisen har sat de fleste iværksættere og selvstændige tilbage til udgangspunket. I dette indlæg kommer jeg med mine bud på, hvordan du kan vende krisen til din og din virksomheds fordel. 

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:
Salg

Overvejer du, om kold kanvas er noget, du skal begynde at bruge i din virksomhed? Da Poul Reichardt sang ”du går ind i alle hjerter med træsko på”, så var det næppe telefonsælgere, han havde i tankerne. Men ikke desto mindre er det faktisk lige netop dén effekt, du håber på at have hos modtageren

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Man kan få meget ud af at ramme sin målgruppe på de sociale medier - får du ram på din?

Anders Fogh

CEO og founder af Startup Central

Tags:

Husker du at spørge erfarne coaches og mentorer fra erhvervslivet om hjælp, når du er kørt fast i et problem? 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.