Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Bloggen

Et iværksætternetværk som gør det billigt og overskueligt at blive iværksætter

Et iværksætternetværk som gør det billigt og overskueligt at blive iværksætter


Startup Central

Startup Central er en virksomhed for selvstændige og iværksættere, som gerne vil opnå succes med deres virksomged, samtidig med at der skabes en bedre velfærd. Missionen er at skabe succesfulde virksomheder, som skaber arbejdspladser og betaler skat, den skat betaler til vores velfærdssamfund, som kommer til at skabe flere iværksættere osv. osv., i sidste ende får vi en cirkulær økonomi. Måden at skabe dette unikke velfærdssamfund, som vi er kendt for, er ved at vækste Danmark, Startup Centrals rolle i det hele er at gøre det nemt og billigt at blive iværksætter og selvstændig samt at drive sin virksomhed.

Med denne ideologi vil Startup Central samle alle de iværksættere og selvstændige, som har en mission om at professionalisere sig selv til at få succes med det de laver. Det vil sige uanset om du har en murevirksomhed, neglesalon eller er tech-iværksætter, som har lyst til at investere, så er der plads og rum til dig. Vi er fremtidens iværksætterplatform.

Vi er en platform for fremtidens iværksættere, dig som er ved at starte din virksomhed og dig som allerede driver virksomhed. Platformen indebærer alt den viden og værktøjer en iværksætter skal bruge, for at få succes med sin virksomhed. Ambitionen er at gøre det så overskueligt og billigt for dig at være erhvervsdrivende. Alle skal have råd og føle sig rustet til at blive iværksætter!

- Vores fremtid afhænger af succesen fra fremtidens iværksættere.

Anders Fogh stiftede virksomheden i 2018, da han forgæves søgte efter et netværk hvor alt relevant viden og værktøjer inden for iværksætteri var samlet. Startup Central har samlet alt dette på én platform, så det er nemt og overskueligt for fremtidens iværksættere.


Et iværksætternetværk som er med fra idé til succes

Startup Central er en tretrins raket, som består af affyringsrampe, launch og kredsløb. Platformen giver dig; den viden du skal have for at være erhvervsdrivende, de nødvendige programmer og servicer til at drive din virksomhed, samt et eksklusivt netværk, hvor du er en del af et fællesskab.

Affyringsrampe – erfarne erhvervscoaches
Affyringsrampen skal forstås, som den viden du skal bruge for at få succes som iværksætter. Det er grundlaget for din virksomhed, alt det som ruster dig til at starte din virksomhed og få et overblik.

Ingen ved alt der er at vide inden for iværksætteri, derfor har Startup Central samlet mere end 70 erfarne erhvervscoaches inden for 51 forskellige brancher, som tilbyder 1:1 sparring til dig. Det betyder at vi ret faktisk kan hjælpe dig på din rejse til succes. Du kan ubegrænset og på hvilket som helst tidspunkt gøre brug af coachene, sådan så det passer dig bedst muligt. Ved 1:1 sparring får du skræddersyet hjælp og guidance til dig og din virksomhed.

På platformen finder du forskellige tools, som kan skabe et overblik over din virksomhed. Heriblandt forretningsplan og budget, de er godkendt af banker og investorer til at kunne bruges i samtaler med dem. Forretningsplanen er udarbejdet i samarbejde med 25 business angles, så den er så professionaliseret og konkret som muligt, for din virksomhed at bruge.

Har du kun idéen for din virksomhed, vil forretningsplanen kunne hjælpe dig med at få mere struktur og overblik. Du har mulighed for at downloade din forretningsplan og sende den til relevante coaches, på den måde får du andre øjne på. De giver dig den nødvendige feedback du har brug for, for at komme videre i din proces. Blandt andet kan du blive overbevist om, at din idé er god, gøre dit produkt mere konkret og strukturere din plan, så du når dine mål. De kan overbevise dig om, at du skal være fremtidens iværksætter!

Launch – kontante fordele
På launch trinet har du formet dit idégrundlag og er blevet overbevist om, at du skal være fremtidens iværksætter. Nu handler det om at få virksomheden i gang, så nemt og billigt som muligt. Du er ved at skulle finde forskellige programmer og servicer, som skal etableres for at din virksomhed flyver afsted mod succesen.

Opstart og drift af virksomhed er altid dyrt. Der er mange forskellige programmer og servicer du skal bruge, for at din virksomhed fungerer optimalt. Alle disse nødvendigheder er samlet hos Startup Central, så du ikke skal bruge flere timer på at finde den rigtige løsning for dig. Derudover er prisen på vores samarbejdspartnere forhandlet helt i bund, så du kan bruge dine penge andet steds.

I et netværk med kontante fordele får du mulighed for at spare penge på alle områder af iværksætteri, blandt andet inden for regnskab, jura, markedsføring, bogholderi og meget mere. Pengene du frigiver i eksempelvis et regnskabsprogram, kan du bruge til markedsføring og på den måde nå ud til kunden, som gerne vil se, høre og bruge dit produkt. På den måde sikre du mest mulig succes på din virksomhedsrejse.

Kredsløb – netværket
Kredsløbet skal forstås som dit netværk, et netværk du kan spare med om alt der foregår på din rejse mod succes. Netværk er alfa omega - du kan aldrig få for meget af det.

Det eksklusive netværk Startup Lounge er kun for medlemmer og tilbyder sparring med ligesindede iværksættere, folk med interesse inden for iværksætteri samt vores erfarne coaches. Ingen spørgsmål er for små eller store til at blive besvaret, der er en stor forståelse for hvor du kommer fra og alle er villige til at hjælpe dig til succes.

Du vil finde 120 forskellige brancher repræsenteret i netværket Startup Lounge, derfor har du mulighed for at lære af erhvervsdrivende inden for din branche, som kan rådgive dig, så du ikke laver samme fejl som dem.

Netværk åbner op for sparring inden for iværksætteri, feedback på din virksomhed og potentielt at lave noget reklame for dig selv. Den bedste reklame man kan få er fra en man kender, netværket giver mulighed for at folk lærer dig og din virksomhed at kende. På den måde er netværket med til at vækste din virksomhed.

Netværket virker bedst når vi alle deltager i det. Vi kan være med til at vækste for hinanden, gøre Danmark til et endnu bedre land for iværksættere, på den måde kommer det også dig selv til gode i sidste ende.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

CEO og founder af Startup Central

Iværksætter med stort I. Jeg brænder for at hjælpe iværksættere fra idéfasen og godt i gang med deres virksomhed. Privat er jeg gift med Nanna og far til fire.

LinkedIn

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring

Du skal ikke undervurdere dine tekster. De afspejler din virksomhed og skal derfor sidde lige i skabet. At skrive en god tekst tager længere tid end du tror.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Der er flere forskellige måder, du kan gå til dit selvstændige virke på. Ikke én af måderne er mere rigtig end den anden, det er dig som bestemmer. Du skal gøre det på den måde, som gør dig glad.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Et break fra din travle hverdag er vigtig for, at du kan arbejde optimalt med dit iværksætteri. Sørg for at få nogle breaks ind i din hverdag, her er nogle tips til hvordan.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Kommunikation & Markedsføring, Salg

Netværk er noget at det vigtigste, specielt i en arbejdsrelation. Et godt netværk kan åbne op for nye muligheder, kunder, osv.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Skriv tekster som er målrettet din målgruppe. Skriv tekster som rangerer godt på søgemaskiner. Her får du et par tips til hvordan.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Skal din virksomhed i gang med at lave PR, så får du et par do's & don'ts her.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Din virksomhed skal arbejde med PR fordi, det vil skabe troværdighed for din virksomhed, samtidighed at du vil få mulighed for at være mere synlig for en masse mennesker.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Administration, Tryghed

Hackerne bliver mere og mere kreative det skal du også. Her får du et par gode råd til, hvordan du kan optimere din sikkerhed og muligvis undgå et cyberangreb.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Kommunikation & Markedsføring

Tiderne har ændret sig, vi bliver nødt til at omstille os, for at kunne overleve, når en ny pandemi rammer os og vi går i lockdown. Derfor skal du digitalisere din virksomhed.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Sommerferien nærmer sig og du skal slappe af, så du kan samle kræfter. Men som iværksætter er det svært helt at trække stikket, derfor har Startup Central lavet en blog om forskellige ting, du kan læse og lytte til imens du er på ferie. Dette er uden at din familie og venner synes du er kedelig og ikke nærværende.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Administration, Arbejdsliv & Tendenser, Finansiering

Der er et større og større krav fra alle sider om, at virksomheder skal blive mere miljøbevidste og bæredygtige. Derfor giver Startup Central nogle tips til, hvordan du kan omstille din virksomhed. Flere af tiltagene behøver nemlig ikke at være dyre.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Kommunikation & Markedsføring

Startup Central skriver denne blog for at overbevise dig om, at du skal udleve din iværksætterdrøm. Det er ikke ubetaleligt at starte sit eget. Og det behøver heller ikke blive dyre jo mere etableret din virksomhed bliver.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Startup Central beskriver her nogle af fordelene ved at være iværksætter og selvstændig. Når du har læst blogindlægget, er der ingen tvivl om, at du vil udleve din iværksætterdrøm.

Startup Central springer ud som webinarkanal
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, IT, Jura, Kommunikation, Kommunikation & Markedsføring, Salg

Startup Central springer ud som webinarkanal, vi afholder webinarer om alt inden for iværksætteri.

Nu kan du sidde hjemme i sofaen imens du bliver klogere på iværksætteri.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Finansiering

Den 28. januar forlængede regeringen nedlukningen af Danmark, og dagen efter blev endnu en statsfinansieret lånepakke rulle ud for landets virksomheder og iværksættere – men det er den forkerte vej at gå. Vi har ikke brug for lån – vi har brug for at holde åbent!

viden om kapital anders fogh startup central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Administration, Økonomi

Alt for længe har regeringen kørt ’jeg ved bedst’-stilen og kun taget store organisationer som Dansk Erhverv, SMV Danmark mfl. med på råd. Men hvorfor ikke tale med os, den lille iværksætter og de små virksomheder på gulvet?

Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Tryghed

På 3 år lærer man noget, men man fejler dælme også. Så jeg vil lige dele med dig de råd som jeg mener alle skal præsenteres for ASAP.

Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Du kan ikke gøre alt, du skal ikke gøre alt, og du SKAL bede om hjælp!

Du er sikkert blevet fortalt dette som ung fra dine forældre, eller en rigtig jyde som mig: ”Hver krone sparet, er en krone tjent!” - nogle gange giver det mening, men det er også en omgang HØ!

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, IT, Kommunikation & Markedsføring, Økonomi, Tryghed

Coronakrisen har sat de fleste iværksættere og selvstændige tilbage til udgangspunket. I dette indlæg kommer jeg med mine bud på, hvordan du kan vende krisen til din og din virksomheds fordel. 

Kold Kanvas Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Salg

Overvejer du, om kold kanvas er noget, du skal begynde at bruge i din virksomhed? Da Poul Reichardt sang ”du går ind i alle hjerter med træsko på”, så var det næppe telefonsælgere, han havde i tankerne. Men ikke desto mindre er det faktisk lige netop dén effekt, du håber på at have hos modtageren

Ram din mål gruppe på de sociale medier Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Kommunikation & Markedsføring, Salg

Man kan få meget ud af at ramme sin målgruppe på de sociale medier - får du ram på din?

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags:

Husker du at spørge erfarne coaches og mentorer fra erhvervslivet om hjælp, når du er kørt fast i et problem? 

CEO og founder af Startup Central

Iværksætter med stort I. Jeg brænder for at hjælpe iværksættere fra idéfasen og godt i gang med deres virksomhed. Privat er jeg gift med Nanna og far til fire.

LinkedIn

177 indlæg
38 indlæg
83 indlæg
22 indlæg
62 indlæg
196 indlæg
225 indlæg
47 indlæg
There was an error : - Unable to parse the p12 file. Is this a .p12 file? Is the password correct? OpenSSL error:
MEST LÆSTE BLOGINDLÆG
OM BLOGGEN

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her