VELKOMMEN TIL WEBSHOP ACADEMY

VELKOMMEN TIL WEBSHOP ACADEMY

Her tager vi dig i hånden på rejsen fra drøm til driftig webshopejer. Om du skal i gang med din allerførste webshop, eller allerede driver en webshop, så er Webshop Academy til dig!

Vi shopper på nettet som aldrig før. Derfor er det et rigtig godt tidspunkt for dig at starte en webshop. Gennem fem forrygende episoder af Webshop Academy lærer vi dig, hvordan du skaber en succesfuld webshop med Shopify, og sætter skub i din digitale forretning. Heldigvis har det aldrig været nemmere. Med underviserne ved din side kan du trygt begive dig ud i dit webshop-eventyr.

I denne serie gennemgår vi:

  • De indledende overvejelser du bør gøre dig, inden du går i gang
  • Hvordan du bygger en webshop fra bunden
  • Hvordan du gør din webshop endnu bedre med Shopifys ekstrafunktioner
  • Hvordan du skaber den gode kundeoplevelse
  • Hvordan du kommer i gang med at markedsføre din webshop

44 lektioner • 4 t. og 20 min. 

Episode 1

Overvejelser inden du går i gang

Et grundigt forarbejde er første skridt til en succesfuld webshop. I denne episode af Webshop Academy gennemgår vi de grundlæggende overvejelser, du bør gøre dig, inden du kaster dig ud i kunsten at drive en webshop. Vi taler om alt fra virksomhedsidé til logistik for at klæde dig bedst muligt på til dit nye webshop-eventyr.

9 lektioner • 51 minutter

Episode 2

Sådan bygger du en webshop

Lær hvordan du nemt bygger din egen webshop op fra bunden. I episode 2 af Webshop Academy gennemgår vi alt det tekniske, du skal igennem, når du bygger din egen webshop. Vi starter med at vise dig, hvordan du opretter en bruger på Shopify, og så slutter vi af med at vise, hvordan du lancerer din webshop. Denne episode klæder dig på til at blive din helt egen webshop-arkitekt, uden at det kræver en doktorgrad i IT - tværtimod!

15 lektioner • 82 minutter

Episode 3

Skab flere muligheder for din webshop

Kender du til alle de muligheder, Shopify giver dig som webshopejer? I episode 3 af Webshop Academy undersøger vi grundene til, at Shopify er manges foretrukne e-handelsplatform, og hvilke ekstra muligheder din webshop kan få i samspil med blandt andet apps og webanalyse. Denne episode er både til nybegynderen og til den erfarne webshopejer, der overvejer at skifte til Shopify fra et andet webshop-system.

6 lektioner • 39 minutter

Episode 4

Lav din webshop med kunden i fokus

De bedste kunder er loyale kunder, der kommer igen og igen. Nøglen til loyale kunder ligger i den gode kunderejse. I episode 4 af Webshop Academy lærer du, hvordan du bygger en webshop, der har fokus på den gode kunderejse. Du vil blandt andet få inspiration til, hvordan du håndterer kundeservice, rabatter og ordrebehandling.

8 lektioner • 47 minutter

Episode 5

Fundamentet for din markedsføring

En webshop uden en strategi for online markedsføring er en usynlig webshop. Online markedsføring er en disciplin i sig selv. Den gode nyhed er, at det behøver ikke at være avanceret for at det giver kunder i butikken. I episode 5 af Webshop Academy viser vi dig hvordan du skaber det bedste fundament for at markedsføre din webshop. Vi gennemgår de muligheder, som Shopify giver dig i din markedsføring. Du vil derfor blandt andet lære, hvordan du med Shopify kan arbejde med SEO, betalte markedsføringskanaler og e-mailmarketing.

6 lektioner • 41 minutter

START DIN WEBSHOP MED SHOPIFY
- PRØV SHOPIFY GRATIS I 14 DAGE

Webshop Academy er designet for dig, der har aspirationer om at blive ejer af en succesfuld webshop. Er du klar til at bygge din egen webshop, eller vil du blot optimere din eksisterende webshop? Så er det her, du starter din rejse fra drøm til driftig webshopejer. 

IVÆKST bliver kompenseret for at henvise handlende til Shopify.

SAMARBEJDSPARTNERE

Danske Iværksættere Grafikr Shopify IVÆKST GenieWords

OM UNDERVISERNE

Kiranan Luxmy

Kiranan Luxmy

Kiranan er partner, CCO og medstifter af Shopify-bureauet Grafikr. Kiranan er som én af de færreste i Danmark ceritificeret i Shopify og er derfor en vaskeægte Shopify-ekspert. I virksomheden Grafikr er Kiranan ansvarlig for rådgivning og salg af de mere tekniske og krævende løsninger indenfor hjemmesider og webshops. Han har derfor været med til at bygge nogle af Danmarks allerstørste webshops. 

Louise M. Ø. Nielsen

Louise M. Ø. Nielsen

Louise er direktør og medstifter af virksomheden GenieWords, som laver målrettet online markedsføring for små virksomheder med små budgetter. Louise har arbejdet med online markedsføring i små virksomheder i 8 år. Hun ved om nogen hvilke udfordringer man som ejer af en lille virksomheder står overfor. Omvendt ved hun også hvad der virker, når tiden, pengene og kompetencerne er begrænsede.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.