Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Bloggen

Overvejer du at lukke din facebookgruppe, fordi den ikke virker? Selvom den ser ud til at være stendød, så vent lige med at slå den helt ihjel. Giv den lige en måneds tid med lidt effektiv hjertemassage. Jeg viser dig hvordan. Hvis den stadig ingenting vil efter en måned, så kan du med god samvittighed give den dødsstødet. Men først: Hjertemassage.

Blog kategorier

173 indlæg
37 indlæg
80 indlæg
21 indlæg
62 indlæg
194 indlæg
221 indlæg
47 indlæg

Tidligere blogindlæg

Anders Kristiansen
Ejer af Graphite Media - Digitalt Marketing Bureau, Stud. Msc E-Business

De danske banker har for nyligt ændret beløbsgrænsen for hvor meget du kan have indestående på din NemKonto uden at skulle betale negative renter med Jyske Bank som sænker grænsen til 100.000 kr. fra. d. 31 marts 2021.

Is content king?
Jonathan Bräuner Delfs
E-handelskonsulent og Search Marketing Specialist

”Content is King” Sådan skrev Bill Gates tilbage i 1996. Under denne catchy overskrift beskrev han de enorme muligheder for både at fremstille og publicere indhold af enhver tænkelig art, som netop internettet bragte med sig. I dag, knap 25 år efter den ikoniske udtalelse, er mængden af content nærmest eksploderet.

Lydmedie i marketingstrategi
Glen Michaelsen
COO hos AW Media & Stifter af MUUV.DK

Allerede i 2018 skrev DR i deres årlige medierapport, at lydmediet var ved at genindtage sin placering i danskernes medieforbrug, og at fremtiden vil blive mere lydbaseret. Siden er populariteten af mediet kun steget blandt danskerne, som særligt kaster deres kærlighed over lydmedier som podcasts og lydbøger. Det kan derfor være en rigtig god ide at begynde at indtænke lyd i din kommunikation og marketing, hvis du ikke allerede gør det. 

Arbejdsplads hjemme
Glen Michaelsen
COO hos AW Media & Stifter af MUUV.DK

Der er rigtig mange iværksættere, der lige nu må se sig nødsaget til at arbejde hjemmefra, og det kan være frustrerende på rigtig mange parametre. Desværre er det også en arbejdsform, der hurtigt kan føre til skader på grund af manglende variation og bevægelse i hverdagen. I denne artikel giver jeg dig tre tips til, hvad du som travl iværksætter kan gøre for at undgå arbejdsskaderne.

Alex
Projektchef, IVÆKST  Direktør, Dansk Iværksætter Forening     

Din guide til effektiv fundraising

Glen Michaelsen
COO hos AW Media & Stifter af MUUV.DK

Går du med en drøm om at blive freelance oversætter? I denne artikel giver jeg dig fem tips til, hvordan du kommer godt fra start. 

Frederik Drost
SEO ekspert / UX designer

Der er heldigvis andre ting man kan gøre udover linkbuilding for at stige i Google's søgeresultater. Her går jeg igennem de vigtigste.

Brugerundersøgelse
Glen Michaelsen
COO hos AW Media & Stifter af MUUV.DK

Hvad enten du er i opstartsfasen med din virksomhed, eller har været i gamet i en årrække, så vil det være uundgåeligt, at du på et tidspunkt skal gennemføre en form for brugerundersøgelse for at opnå et større kendskab til dine kunder. Men hvad er egentlig den mest optimale løsning? Det giver jeg mit bud på i denne artikel. 

Hjalte Lund Skaarup
E-Commerce manager 

Måske har du også hørt tale om SEO-tekster, men du er ikke helt klar over, hvordan du skal gribe det an, eller hvad det egentlig betyder? Så læs mere her for at blive klogere på emnet.

Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Finansiering

Den 28. januar forlængede regeringen nedlukningen af Danmark, og dagen efter blev endnu en statsfinansieret lånepakke rulle ud for landets virksomheder og iværksættere – men det er den forkerte vej at gå. Vi har ikke brug for lån – vi har brug for at holde åbent!

Sasa Kovacevic
Partner, Obsidian Digital

De mest successfulde arbejder med hele deres kanalmix og oftest, har SEO den højeste prioritet. En af de områder som du særligt skal fokusere på i 2021 er på den samlede brugeroplevelse.

Thomas Skov Iversen
Iværksætter og online marketing konsulent
Tags: Tryghed

Ikke alle iværksættere er ens, og derfor er behovet vidt forskelligt, når det kommer til forsikringer.

Der findes dog nogle enkelte, som langt de fleste kan få gavn af, og som ikke behøver at koste en bondegård.

Anders Møller
Seo Konsulent

Lær hvordan du rammer de lokale søgninger, så din forretning lettere bliver fundet af de mest købelystne brugere på Google.

Alex
Projektchef, IVÆKST  Direktør, Dansk Iværksætter Forening     
viden om kapital anders fogh startup central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central

Alt for længe har regeringen kørt ’jeg ved bedst’-stilen og kun taget store organisationer som Dansk Erhverv, SMV Danmark mfl. med på råd. Men hvorfor ikke tale med os, den lille iværksætter og de små virksomheder på gulvet?

Martin Sølberg
Stifter og konsulent, Click In

Sidder du og skal påbegynde dit SEO-arbejde fra starten, måske for første gange endda, men er begrænset på tid? Så læs med her.

Jonathan Bräuner Delfs
E-handelskonsulent og Search Marketing Specialist

Her får du lidt guf til værktøjskassen, som hjælper dig med at skrive bedre tekster.

Daniel Østergaard
Head of Affiliate Marketing, s360 A/S

Som studerende kan det være angstprovokerende at bevæge sig nærmere afslutningen på sin uddannelse. Selvom det er en glædelig begivenhed at færdiggøre sin uddannelse, er det for mange også frygten for at ende i arbejdsløshed, der gør det lidt ambivalent.

Mikkel Jensen
Digital Marketing Manager hos Mediastyle ApS

Bæredygtig virksomhedsførelse og grøn omstilling i en E-commerce verden, hvor der profiteres som aldrig før.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her