Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Bloggen

I mange år har det, at være selvstændig været omgivet af en masse myter. En masse historier om, hvad det kræver at tage springet ud i livet som iværksætter kræver. Iværksættere har fået superhelte status i Danmark, som jo i udpræget grad er et tryghedsorienteret lønmodtager land.
Det har været myter som “ det er så risikabelt”, “ det kan du jo ikke leve af “, “ du skal mindst arbejde 80 timer om ugen”, “ hvad med din pension, feriepenge og barsel”. Rigtig mange vælger aldrig at gå ned af vejen som iværksætter på grund, at netop disse myter.

Blog kategorier

168 indlæg
37 indlæg
73 indlæg
17 indlæg
54 indlæg
176 indlæg
209 indlæg
40 indlæg

Tidligere blogindlæg

Martin Lassen Dam
Ejer af MLD GROUP ApS - Digitalt Marketing Bureau, Stud. BScB

Efter en kort karriere som e-Business Manager i mit sabbatår tog jeg beslutningen om at blive selvstændig samtidig med, at jeg begyndte at studere på Aarhus Universitet. Det har jeg nu gjort med succes i snart 2,5 år og i denne artikel vil jeg dele mine erfaringer med andre studerende, der gerne vil finde plads til at kaste sig ud som iværksætter i studieårene.

Camilla Kjærsgaard Pedersen
Ekspert i Online markedsføring og Content marketing

2019 er snart forbi. Det er derfor tid til at se frem mod 2020 og de næste store digitale trends.

Glen Michaelsen
COO hos AW Media
Tags: Økonomi

Rigtig mange iværksættere har brug for et køretøj, så de kan komme til møder, på messer eller leverer deres ydelser på kundens adresse. Det er dog de færreste iværksættere, der har styr på, hvordan man håndterer hele den del med bil.

Har I det godt?
Helene Aalling
CEO og Founder, Living Leadership

Hvis I skal have det godt med hinanden, skal I turde konfrontere hinanden med det, I er utilfredse med på en konstruktiv måde.

Kasper Gregersen
Specialist i betalt annoncering online

Selvom du har en flot hjemmeside, skal den også hjælpe dig med at skabe forretning. Måske har du en fornemmelse af, at den gør det, men er du sikker? Det kan du finde ud af med konverteringssporing.

Myter om konverteringsoptimering
Julian F. Christmas
Skaber flere salg via konverteringsoptimering og mere trafik gennem SEO

De fleste webshops er begyndt at fokusere på konverteringsoptimering - dog er der en række misforståelser og myter omkring konverteringsoptimering som vi i dag skal aflive.

Kold Kanvas Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central
Tags: Salg

Overvejer du, om kold kanvas er noget, du skal begynde at bruge i din virksomhed? Da Poul Reichardt sang ”du går ind i alle hjerter med træsko på”, så var det næppe telefonsælgere, han havde i tankerne. Men ikke desto mindre er det faktisk lige netop dén effekt, du håber på at have hos modtageren

Den lille virksomheds guide til Black Friday
Louise M. Ø. Nielsen
CEO & co-founder, GenieWords

Skal din virksomhed melde sig ind i kampen om kunderne, eller vælger du at være tilskuer, mens dine konkurrenter tager for sig? Lad mig give dig nogle indsigter, som du kan bruge til at træffe beslutningen.

Ram din mål gruppe på de sociale medier Anders Fogh Startup Central
Anders Fogh
CEO og founder af Startup Central

Man kan få meget ud af at ramme sin målgruppe på de sociale medier - får du ram på din?

Google Analytics Data Microcopy
Julian F. Christmas
Skaber flere salg via konverteringsoptimering og mere trafik gennem SEO

Microcopy kan have stor indflydelse på konverteringerne på din webshop, men ved du egentlig hvad microcopy er? Find ud af det i denne artikel.

Michelle Rødgaard-Jessen
Michelle Rødgaard-Jessen
Ejer af WorkHero
Tags:

Der er mange ting at holde styr på, når man starter som freelancer eller selvstændig. Man skal tage stilling til det meste selv, og det kan være svært at stå fast på sine principper. Jeg deler her 5 erfaringer, jeg har fået som freelancer.

168 indlæg
37 indlæg
73 indlæg
17 indlæg
54 indlæg
176 indlæg
209 indlæg
40 indlæg

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her