Bloggen

Social proof - 3 ting der får dit indhold til at sælge bedre

Mange virksomheder har i dag en blog på sin hjemmeside. Der bliver knoklet og investeret i at få besøgende til disse guides – enten med SEO eller annoncering.

Her har man mulighed for at demonstrere og uddele af sin ekspertviden med læseren, men mange glemmer at have fokus på konverteringen.

Et vigtigt element i at øge sine konverteringsrate er det såkaldte Social proof. Begrebet ”Social Proof” stammer fra adfærdspsykologien og oversættes til dansk som ”socialt bevis”. Det er et effektivt element i markedsføring, idet mennesker gør som andre for at tilpasse sig en adfærd der er socialt acceptabelt, det vil sige en flokmentalitet.

Her får du 3 gode tips der får dit indhold til at konvertere bedre med social proof.

1. Vis dine Trustpilot bedømmelser frem

Enhver handel er forbundet med tillid, køberen skal stole på at sælgeren leverer den forventede vare. Det har man mulighed for at vise via bedømmelser fra andre online. F.eks. på Facebook, Google og tjenester såsom Trustpilot.

Hvis du betaler for Trustpilot, har du adgang til at designe og udvælge de bedømmelser du gerne vil vise frem, og bruge specielle udtalelser i dit indhold.


2. Video - Personlige historier fra kunderne

En anden god måde at anvende social proof på, til at øge salget, er via video. Har kan man filme sine kunder og lade dem fortælle om deres oplevelse af produkterne eller serviceydelsen. Det øger troværdigheden når man kan se ”et levende menneske” på film, fortælle i detaljer og ikke blot skal læse et par linjers skrift.

Et godt eksempel på dette er hjemmesiden Astion Pharma der sælger produkter til folk med eksem. Hvor vi helt fra start, har lagt et stort fokus på Social Proff, blandt andet med vores videoer.

Her fortæller helt almindelige mennesker om deres liv med eksem, og hvordan produkterne har gjort en forskel i deres liv. Disse korte videoer på 1-2 minutters længde bliver brugt i guides til behandling af eksem og i annonceringen.

3. Influencers

Influencer marketing er det helt store buzzword - og med god grund. Det er endnu et element fra social proof, hvor andre mere eller mindre kendte benytter deres online indflydelse, til at promovere et produkt eller ydelse for deres følgere.

Når en anerkendt person taler godt om dit produkt, så vil denne persons anerkendelse smitte af på produktet.

Man bruger dermed influencers til at skabe en mere autentisk og troværdig fortælling om sine produkter. Det virker mere troværdigt når anbefalinger af produkter kommer fra andre end virksomheden selv.

Bruger man influencers i sin markedsføring, så er det en god idé ikke kun at nøjes med et opslag på vedkommendes egen social media profil. Men også at bruge videoen i sin egen annoncering. Dermed når opslaget længere ud, og får et større reach, end blot influencerens egen følgerskare.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

I dag er pop ups dog ikke, som de var førhen. Førhen blev de brugt som spam eller til at overbevise dig om at købe noget. I dag kan de faktisk hjælpe den besøgende, og de kan i hvert fald være meget mere høflige, end de var førhen. Overvejer du at bruge pop ups? Læs med her for at finde ud af, hvordan du bruger det mest effektivt.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

I denne guide får du 3 konkrete tips til, hvordan du vurderer om et søgeord er rentabelt eller ej.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Går du og drømmer om at starte et nyt online medie? Så kan det være en god ide at læse med her.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Måske har du også hørt tale om SEO-tekster, men du er ikke helt klar over, hvordan du skal gribe det an, eller hvad det egentlig betyder? Så læs mere her for at blive klogere på emnet.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Content marketing er tidkrævende og er en langsigtet strategi. Derfor kan det være svært, at finde ud af hvad der er op eller ned.

Vil du gerne høste alle fordelen med content marketing, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så se de 5 tips her.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Har du en håndværker-virksomhed med en fyldt ordrebog, så er markedsføring sikkert langt nede på din to-do-liste.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Mange, som ingen kendskab har til SEO, tror helt fejlagtigt at så længe man bare skriver noget indhold på sin hjemmeside, så bliver det automatisk vist på Google og får besøgende derfra.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Du har skrevet det sidste ord i dit nye blogindlæg, og som det allersidste trykker du på udgiv.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Hvad er en ankertekst?

En ankertekst er den visuelle tekst, som du ser på et link. Navnet er opstået fordi, at teksten er en form for præsentation af det link som ligger bag ved teksten, og dermed typisk fungerer som ankeret imellem to forskellige steder på internettet.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

At få succes med en portal kan være rigtig svært. Det kan mange skrive under på i tidens løb, som har forsøgt, men som har måtte se sig slået i det lange løb, fordi der enten ikke har været nok brugere eller nok betalende kunder til platformen.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Når man har en større blog på sin hjemmeside, og man efterhånden har skrevet en masse værdifuldt indhold, som tiltrækker og hjælper ens potentielle kunder, så sker det at man løber tør for idéer til nyt indhold.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Med denne strategi, først beskrevet af HubSpot, fokuserer man på emner fremfor søgeord.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Når man arbejder med en langsigtet linkbuilding strategi, så bør det vigtigste fokuspoint for ens indsat være, at få linkprofilen til at se naturlig ud. 

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Skal du vækste til Sverige og Norge? Så er der nogle ting du skal væres særligt opmærksom på. Selvom vi i norden minder meget om hinanden, så er der stadig forskel på, hvordan vi handler online og hvilke online vaner vi har her i norden.

Hjalte Lund Skaarup

Selvstændig

Du har fundet dit overordnede emne eller søgeord, og er nu klar til at skrive en artikel med det formål at få flere besøgende fra Google. Men hvordan sikrer du dig den røde tråd i artiklen, så den både er optimereret til Google og læseren?

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.