Bloggen

Bliv webshopejer med en hosted webshopløsning

Tags: IT

Bliv webshopejer med en hosted webshopløsning

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

For mange handler det dog om, at komme både hurtigt og godt fra start, eftersom de har et ønske om, at kunne handle fra dag til dag. Hvis du ligeledes har et ønske om, at kunne stable en webshop på benene i løbet af kort tid, så bør du - uden tvivl - vælge en såkaldt hosted webshopløsning til din kommende webshop.

Vær i gang med blot få klik
Én af de særlige fordele ved en hosted webshopløsning er, at du har muligheden for at være i gang med blot ganske få klik. Oftest er det muligt at starte din webshop ved at angive navn, indtaste en række kontaktoplysninger og efterfølgende vælge et design, der appellerer til dig. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere for dig, at starte en ny webshop.

Det er særligt denne del af en sådan webshopløsning, der appellerer til langt de fleste danskere, der har til hensigt at prøve kræfter med at drive deres egen webshop. Det betyder nemlig, at de ikke skal bruge hverken tid eller penge på at finde en udvikler, der kan sætte deres webshop op - i stedet er det noget, de har mulighed for at klare på egen hånd i løbet af en weekend, hvorefter alt spiller optimalt.

Tiltalende for de fleste iværksættere
Der er selvfølgelig mange iværksættere, der går med drømmen om at etablere deres egen webshop. Det forholder sig - desværre - således, at der er mange iværksættere, der ender med ikke at udleve drømmen, fordi de ganske enkelt ikke ønsker at gøre sig besværet ved at skulle finde en udvikler til at opsætte deres webshop, da det både er besværligt og tidskrævende.

Ydermere, så er det sjældent synderligt billigt, at skulle benytte sig af en professionel udvikler eller et større bureau til at udvikle en webshop. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det i de fleste tilfælde er pengene værd. Ønsker du at holde dine investeringer på et sobert niveau og ligeledes også har et ønske om, at kunne starte fra dag til dag, så er en hosted webshopløsning det bedste valg.

Hvilket system skal jeg vælge?
Der skal selvfølgelig ikke være nogen tvivl om, at der findes et bredt spektrum af forskellige hosted webshopløsninger på det danske marked. Det er ensbetydende med, at det kan være vanskeligt at foretage det rette valg. I løbet af det seneste stykke tid er Shopify blevet et særligt populært valg, men har du et ønske om, at det skal være et dansk system med dansk support, så kan du med fordel se nærmere på www.wannafind.dk, der er et oplagt bud.

Del indlægget med venner og kollegaer

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

31.10.2017

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

09.06.2017

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

30.03.2017

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

28.03.2017

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

19.01.2017
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.