Bloggen

Ugens Google+ posts #7

Tags: IT, Salg

Det er nogle uger siden, vi har været ude med 'Ugens Google+ posts'. Det skal der gøres noget ved! Følgende posts er en perlerække af inspirerende, finurlige og indholdsrige opslag, der simpelthen fortjener et ekstra boost af opmærksomhed.

Vi håber, I finder indholdet lige så interessant som os. Husk at tippe IVÆKST, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække.

Sharing is caring.

 

 

 

 

 

Dette indlæg er postet af Concept Interest og linker til et blogindlæg omhandlende Content Markeing og vigtigtigheden af selvsamme. Indlægget er skrevet af Thomas Rosenstand, som med indlægget minder os om, at Content Marketing er en af grundingredienserne til at styrke din SEO. 

Klik her for at læse blogindlægget. 

I denne uge blev vi også klogere på, hvor vigtigt det er at  bruge eksterne links. Christopher Hofman Laursen, der iøvrigt også er IVÆKST ekspertblogger, gør i sit indlæg op med 'link-nærigheden' og giver dig gode råd til, hvordan du bliver en autoritet gennem brug af eksterne links. 

Læs Christophers indlæg her. 

De dukker op alle steder. Google+, Twitter, Instagram og vi skal komme efter dig! Åh, hashtag! Gitte Glibstrups fra Strup Kommunikation giver os her en indføring i brugen af hashtags. Hvad det er - og hvordan det nu lige er, at man bruger dem korrekt. 

Læs Gittes indlæg her.

Som den sidste perle på snoren i denne uge, har vi Munter Marie-Louises tips til, hvordan du gør dit personlige brand på LinkedIn stærkere. Det handler om synlighed, transparens og hvordan man bruger SEO proaktivt i sin profilopsætning. 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi også dig.

 

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

31.10.2017
Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

09.06.2017
Anonymous

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

03.05.2017
Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

30.03.2017
Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

28.03.2017
Anonymous

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

19.01.2017
Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

15.09.2016
Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

03.06.2016
Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

09.05.2016
Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

03.05.2016
Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

30.01.2015
Anonymous

Content is king. 

31.01.2014
Anonymous

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

17.01.2014
Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

19.06.2013
Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

04.06.2013
Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

19.04.2013
Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

12.04.2013
Anonymous
Tags:
IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

05.04.2013
Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

29.03.2013
Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

15.05.2012
Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.