x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse: 

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Erhvervsstyrelsen har siden 2008 været national GEW-vært og stået for information og koordinering af de mange events under vækst- og iværksætterugen. I 2016 er værtsrollen overdraget til erhvervsportalen IVÆKST. Dermed tager private kræfter over.

Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen Anders Hoffmann siger om skiftet:

Jeg oplever, at iværksætterkulturen i Danmark er inde i en meget positiv udvikling. Derfor er jeg meget tilfreds med at kunne overdrage koordineringen i 2016 af denne ugelange fejring til stærke repræsentanter for iværksættermiljøet.

Sekretariatschef Peter Kofler i IVÆKST siger om den nye opgave:

I IVÆKST er vi begejstrede for opgaven, og det er vores ønske at øge opbakningen til iværksætterugen.
Vi er ambitiøse og ønsker fortsat at samle alle interessenter, der ønsker at bidrage. Vi går ydmygt til opgaven og ønsker både at fremme og fejre det entreprenørskabsmindset, som er så uundværligt for vores samfund.

GEW 2016 vil have et overordnet tema: Digitalisering. Det handler om, at vi skal være bedre til at skabe værdi med nye teknologier. Her har både de nye og etablerede virksomheder muligheder, som ikke i tilstrækkelig grad bliver udnyttet. GEW 2016 vil bl.a. adressere evnen til at skabe digitale services, nye markeder, innovative forretningsmodeller og bedre produktivitet i hele virksomhedens livscyklus. Digitalisering er et tema, der har relevans for hele GEW’s målgruppe fra børn og unge over iværksætterne til de mere etablerede små og mellemstore virksomheder.

Global Entrepreneurship Week finder i år sted fra 14.-20. november (uge 46)

Se omtale af værtsskiftet hos Erhvervsstyrelsen her

Yderligere oplysninger fås hos sekretariatschef i IVÆKST Peter Kofler på tlf 4040 4004 og på Peter@ivaekst.dk eller på ivaekst.dk


Fakta:

Vækst- og Iværksætterugen er en del af den internationale kampagne, Global Entrepreneurship Week (GEW), som den amerikanske organisation, Kauffmann Foundation, er initiativtager til. I 2015 var mere end 160 lande verden over en del af den internationale kampagne, herunder Danmark med mere end 200 arrangementer. Åbningsarrangement finder i år sted mandag den 14. november 2016.

IVÆKST formidler viden om virksomhedsdrift og vækst til iværksættere samt små og mellemstore danske virksomheder gennem gratis rådgivning og kurser indenfor opstart, jura, markedsføring, e-handel, sociale medier, online markedsføring, Google AdWords, SEO, webtekster, nyhedsbreve, skat, budgettering, regnskab, bogholderi, løn, finansiering, økonomistyring og regnskabssystem.

IVÆKST afvikler ca. 500 årlige arrangementer for 10.000 virksomheder i form af iværksætterkurser, workshops, seminarer og netværksarrangementer og har i dag 65.000 registrerede medlemmer. 

IVÆKST er drevet af en partnerkreds der består af fire kommercielle partnere ASE, CODAN, Google og PwC, der udover at bidrage med viden og kompetencer, finansierer driften af IVÆKST Sekretariatet.

IVÆKST blev oprindeligt startet af Erhvervsstyrelsen, men siden 2005 har der ikke været offentlige midler involveret. 

Følg GEW: 

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous
Tags: Administration

Content is king. 

Anonymous
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags: IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her