Bloggen

Julen begynder i oktober

Julen begynder i oktober
I hvert fald hvis du spørger butikkerne. De første julekalendere og pedernødder har allerede sneget dig ind på hylderne i de danske supermarkeder allerede ved udgangen af oktober, men det er i de kommende uger, at der for alvor bliver bjældeklang og julesalg rundt om i landet. Julen er som bekendt hjernes fest – men også butikkernes fest. Julehandlen er for mange butikker årets hele store højdepunkt, og de fleste butiksejere ser med stor glæde frem til den trængsel og alarm, der bidrager stort til den årlige årsomsætning.


Juletid er nemlig gavetid. Og der er nok forhandlere om buddet, når den perfekte julegave skal findes. Derfor synes markedsføringen også særlig aggressiv i den søde juletid, hvor ”Køb 3 for 2” og ”Udsalg” ofte er blandt de mange lokkende tilbud i butikker og på nettet. For nogle kan julen vare længe og også koste rigtig mange penge. Vi skal nemlig både købe gaver til ham, hende og børnene, og du må heller ikke glemme naboen, der fortjener en god flaske vin, fordi han hjalp med havearbejdet i sommers. Når julegaven skal vælges, kan det hele synes lidt af en gavejungle. Læs med her, og få inspiration til julegaver til både ham og hende.
Til ham: At finde den perfekte gave til en mand, kan ofte synes svært. Skjorter har han måske nok af, og det er muligvis heller ikke bogen, han ønsker sig allermest. Hos Bilka finder du eksempelvis gaver til manden, der har alt. Du finder julegaver til ham her, og du finder alt fra el-værktøj og grilltilbehør til oplevelsesgaver og Apple-produkter.


Smukke smykker i julegave
Man siger, at diamanter er en kvindes bedste ven. Og måske er der i virkeligheden noget om snakken, for der er ingen tvivl om, at salget af smykker stiger markant netop i julemåneden. De fleste kvinder elsker nemlig smykker, og hvis ”jeg ønsker mig ikke rigtig noget” står øverst på hendes ønskeliste – ja, så går du aldrig helt galt i byen med smykker. 
 

Til hende: Smykker klæder enhver kvinde. Smykker passer til enhver anledning og kan hurtigt sætte prikken over i’et på et hverdagssæt eller en festkjole. På www.dyrbergkern.dk finder du eksempelvis et stort ud valg af smukke smykker. Dyrberg Kern fremstiller smykker til kvinder over hele verden, og de mange smykker udstråler både skønhed og sensualitet. Uanset om hun er til halskæde, øreringe alle armbånd, finder du her håndlavede smykker, der er lidt udover det sædvanlige.
Gaver eller ej, så er julen en fantastisk tid, som de fleste ser frem til med glæde og forventning. At især virksomheder ser særligt frem til den forkælende måned, er nok ikke længere nogen overraskelse, og når kalenderen endnu engang viser 1. november, kan du med stor sandsynlighed høre de enkelte butikker skråle: Nu’ det (endelig) jul igen!

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Anonymous

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Anonymous

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous

Content is king. 

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.