x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Ugens Google+ posts #8

Vi er allerede godt i gang med år 2015. I den sidste tid har vi set en lang perlerække af gode og brugbare indlæg på Google+.

Vi fejrer, at det er fredag og har her samlet indlæg, vi er faldet over den sidste uges tid.

Måske du kan have gavn af at læse dem? 

Husk at tippe IVÆKST på Google+, hvis du har fundet/kreeret indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Du tipper ved at skrive '+IVÆKST' i kommentarstrømmen under dit indlæg. Sharing is caring.

Flere og flere efterspørger info, manualer og tips til Twitter. I denne uge delte Socialemedier.dk et indlæg om Twitters nye feature. Videodeling. Skal du have styr på det nyeste nye og dine muligheder med det hurtige medie, så besøg sitet og læs indlægget. 

Fra et socialt medie til et andet. LinkedIn. Er det undervurderet i Danmark? Alle har efterhånden en privat profil. Men har din virksomhed? John Nielsen fra onlinesynlighed.dk har i løbet af ugen delt konkrete tips og råd til, hvad du kan gøre for at skabe opmærksomhed om din egen profil. Råd du også sagtens kan bruge til at skabe online synlighed for din virksomhed. 

Et nyt år betyder for mange også på nye projekter. Det er Therese Hansen fra Lego Group klar over. I løbet af ugen har hun delt et velreflekteret indlæg om planlægningen af projekter og hvordan vi skal sætte håndtering af forandringer over at følge planen. Måske du har brug for et indspark til dine projekter? 

Du har nok allerede styr på dine projekter. Måske trænger du bare til flere cash i banken. Det kan Sander Grønlund hjælpe dig med. I ugens løb delte Sander sit indlæg om online indtjening. Hele 63 måder at tjene penge på online. Gå ind i februar med fuld galop og boost din indtjening. Hvad venter du på? 

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi også dig.

Hele redaktionen ønsker dig god weekend.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous
Tags: Administration

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags: IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her