Bloggen

Ugens Google+ posts #6

I denne uge får du tips til din AdWordsannoncering og din færden på sociale medier. Vi kigger også ind i krystalkuglen og ser på nye social media tendenser i 2014. Og så giver vi dig et bud på hvorfor din virksomhed ikke er kedelig. 

Alt indhold kommer fra vores følgere på Google+. Så samtlig credit går til jer!

Husk at tippe IVÆKST på Google+, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Du tipper ved at skrive '+IVÆKST' i kommentarstrømmen under dit indlæg.

Sharing is caring.

Sasa Kovacevic Google+ IVÆKST AdWords råd

Første post i rækken kommer fra Sasa Kovacevic. Sasa har fremhævet en artikel af Andrew Lolk fra White Shark Media med tips, der kan give ekstra krudt til din AdWordsannoncering. Tipsne starter på basisniveau og bliver gradvist mere avancerede. Du kan altså med garanti finde et råd, der rammer lige ned i din balje.

Læs artiklen skrevet af Andrew Lolk her.

Og så er det passende lige at hviske til dig, at IVÆKST jo holder gratis AdWords workshops på 3 niveauer i hele landet. Find dit niveau og din by her.

 

Mikael Rieck Google+ Markedsføring Boring Systems IVÆKST

Åååh, kender du følelsen efter at have læst en artikel spækket med innovative markedsføringstips og caseeksempler som Apple, United Colors of Benetton, American Apparel og Google? -  De giver dig åndenød. De kyler motivation i skoene på dig med målet om, at dét skal du i hvert fald gøre efter ... Altså lige indtil det rammer dig: Din forretning er grundlæggende kedelig, og de innovative teknikker vil aldrig fungere til at give din forretning opmærksomhed.

Eller kan det nu også virkelig passe? Få dig en konkret opsang i artiklen som Mikael Rieck har fundet og delt; For alle kan løfte deres virksomhed fra "kedelig" op til at være oppe blandt de innovative stjerner. Løsningen har du allerede - Den skal bare graves frem.

Læs artiklen her.

 

 

Camilla Simonsen Social media tips Google+ IVÆKST
Godt nok er denne post fra Camilla Simonsen fra sidste uge, men det ændrer ikke det faktum, at linket gemmer på skjulte skatte - Nemlig 6 fikse tricks til din færden på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn og til din YouTube-kanal.

Derfor fortjener Camillas post en tur i spotlightet - Tak for delingen.

Vil du tjekke om der gemmer sig noget, DU heller ikke vidste? Så klik her.

 

Line Fauerholt Google+ IVÆKST Thomas Bigum Social Media

Vi er helt enige med Line Fauerholm om, at artiklen af Thomas Bigum byder på spændende læsestof.

Artiklen fra Thomas Bigum tager fat på 3 nye tendenser i 2014, og så giver Thomas dig endda råd på vejen, til hvordan DU skal håndtere de tendenser.

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi også dig.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Anonymous

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Anonymous

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous

Content is king. 

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.