x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Ugens Google+ posts #2


'Ugens Google+ posts' fik en flyvende start sidste fredag. Derfor kan jeg ikke vente med at servere denne uges posts direkte på et sølvfad særligt til dig. Følgende er en perlerække af inspirerende, finurlige og indholdsrige opslag, der fortjener et ekstra boost af opmærksomhed.

Fik du ikke læst med i sidste uge, giver jeg dig her den gyldne chance for at klikke dig vejen til uge 12s overflødighedshorn.

Jeg håber I finder indholdet lige så interessant som jeg. Husk at tippe IVÆKST, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Sharing is caring.

 

Ugens Google+ posts uge 13 hangout e-handel

I torsdags var Google Danmark igen i luften med Succes Online Hangout On Air. Denne gang kunne man blive klogere på at komme i gang med e-handel. FDIHs Annette Falberg og Christian Hincheldey fra A. C. Perchs Thehandel var med i studiet, imens Bjarke Bekhøj fra Compell var med fra Århus.

Klik her for at se eller gense hangoutet. Denne post blev delt af Christine Elisabeth Sørensen fra Google - tak for det.

 

Ugens Google+ posts uge 13 Analytics tip

Jonathan Lindahl har stor interesse for og er ekspert i søgemaskineoptimering, Affiliate Marketing & WordPress. I denne post deler han et tip, der fortæller hvordan du i Google Analytics kan se, hvem der linker til dit website. Featuren hedder 'Trackbacks' og blev introduceret i maj 2012. 

Klik her for at læse hele Jonathans indlæg. Jeg takker for tippet!

 

Et af ugens Google+ posts med allermest buzz kom oprindeligt fra Mogens Møller, der er e-handelskonsulent og specialist i konverteringsoptimering. Vi fik nys om denne post igennem Vivian Lee Chrom - tak for det.

Klik her for at læse indlægget.

 

Ugens Google+ posts uge 13 Somersby

Som rosinen i pølseenden vil jeg lige dele en G+ post, som nogle Apple-nægtere herinde på IVÆKSTs kontor frydede sig gevaldigt over denne fredag eftermiddag.

Du kan se med her. Tak til Mikkel Kiærulf Plæhn for det input.

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi dig tilbage.

God weekend.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous
Tags: Administration

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous
Tags: Administration

Content is king. 

Anonymous
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags: IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her