x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Ugens Google+ posts #1

 

Så er vi for første gang i luften med det, der skal forevige de bedste posts delt med IVÆKST på Google+. En perlerække af inspirerende, finurlige og indholdsrige opslag, der fortjener et ekstra boost af opmærksomhed. Altsammen nøje udvalgt, pakket ind i silke og beskedent arkiveret under ‘Ugens G+ posts’ her på IVÆKST Bloggen.

 

Jeg håber I finder indholdet lige så interessant som jeg. Husk at tippe IVÆKST, hvis du har fundet/skabt noget indhold, der skal under kærlig behandling i denne blogrække. Sharing is caring.

 

Det ligger lige til højrebenet, at bringe en G+ post i en splinterny blogrække, der handler om blogging. Så her har du den: Nøglen til en skattekiste fyldt med konkrete og inspirerende råd, hvis du ønsker at øge din trafik på din blog eller website. Mo Moumenine er medieekspert med flere start-ups bag sig.

Jeg kan fornemme, at det ikke bliver sidste gang vi bringer en af Mos G+ posts.

 

Thomas Bigum er en anerkendt ekspert i sociale medier, rådgiver og foredragsholder. Hos IVÆKST bryder vi jævnligt vores hoveder over emnefeltet, når vi udsender nyhedsbrev. Derfor er denne G+ post fra Thomas kærkommen. Derfor deler vi den videre. Læs indholdet, der er forfattet af marketingekspert Christoper Penn, ved at klikke her.

 

 

Hos IVÆKST er IVÆKSTprisen en af de helt store aktiviteter, som vi sætter i søen i slutningen af hvert år. Det munder altid ud i et brag af en prisfest i København - klik her for billeder fra IVÆKSTprisen 2012. I år bliver ingen undtagelse! Det er publikum der indstiller og stemmer om, hvem der skal vinde i hver af de seks kategorier.

Måske nogen skulle indstille SwappTalk til oktober? Tak for delingen Dorthe Stricker, der har startet medievirksomheden New Media Mob.

 

Sidste G+ post i denne første udgave af Ugens G+ posts kunne jeg næsten ikke nænne at ignorere. Klik her for indholdet ‘What If Mad Men Was About A Social Media Agency?’, delt af Morten Myrstad der er Brand & Content ekspert.

Denne post er formentligt mere i genren 'elegant underholdning i din påske'.

 

 

Vil du dele med os? Føj IVÆKST til dine cirkler på Google+, så tilføjer vi dig tilbage.

God påske.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags: IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous
Tags: Administration

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags: IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous
Tags: Administration

Content is king. 

Anonymous
Tags: IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous
Tags: Finansiering

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags: IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags: Google AdWords, IT, Salg

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her