Bloggen

Kom godt i gang med iværksætterdrømmen

Kom godt i gang med iværksætterdrømmen
Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.
Men hvad kan man egentlig overveje, hvis man gerne vil være iværksætter? Og hvad skal man huske på, før man går i gang? Det giver denne artikel lidt af svaret på.

Få styr på de praktiske ting
Der er rigtig mange praktiske ting forbundet med at starte en virksomhed, og det er ikke altid det sjoveste på programmet. Selvom det kan trække tænder ud, så er der ikke rigtig nogen vej udenom, og tingene skal selvfølgelig på plads. Først og fremmest vil der være en masse papirarbejde, som skal udfyldes, og du skal have helt styr på regler, krav og vilkår, før du går i gang.
Herudover vil der være en masse andre ting at sætte sig ind i. Skal du have en a-kasse, og hvilken skal du vælge? Vil du gerne forsikres grundigt i virksomheden, eller er du allerede dækket ind af andre forsikringer? Reglerne kan desuden variere efter, hvilken tyve virksomhed du har oprettet.
Find a kasse her.

Tal med andre
Det har altid været et godt råd at tale med andre. Det gælder i mange dele af livet, men det er så sandelig også relevant, når du skal starte din egen virksomhed. Først og fremmest er det en god idé, fordi du kan fortælle andre om din idé og dine planer, og herefter kan de fortælle dig, hvad de tænker om situationen.
Det er også en god idé, fordi du kan tale med folk, som måske har stået i en lignende situation selv. Det vil give dig en masse erfaring, at du kan læne dig op ad andre, og det kan muligvis give dig nogle nye idéer eller vigtig viden til fremtiden.

Arbejd hårdt
Hvis der er noget, som er vigtigt som iværksætter, så er det, at man lægger kræfter og tid i det. Det nytter ikke noget, at man gør det lidt på halv tid, for så vil man ikke opnå de ønskede resultater. Er man betaget af et projekt, så bør man derfor også kaste sig 100 procent ud i det. Hvis man ikke selv arbejder hårdt for det, så vil andre heller ikke gide bruge tid på det senere hen.

Webshop
Det kan være en god idé at overveje en webshop, hvis man vil være iværksætter. Det er en enkel måde at komme i gang på, og det kan styres hjemmefra. Her kan man desuden også selv bestemme, hvor meget man vil arbejde, og det er en fordel, hvis man vil det rigtig meget. Webshops kan selvfølgelig sælge mange forskellige ting, og ingen siger, det skal være det mest oplagte. Uanset, om du vil sælge T-shirts eller WC-rens, så er en webshops en fin måde at komme i gang som selvstændig på.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Anonymous

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous

Content is king. 

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.