Bloggen

Den effektive markedsføringsstrategi

Din hjemmeside og on-site SEO
Hvis din markedsføringsstrategi skal være succesfuld, skal du bruge en god hjemmeside. Det vigtigste er, at den er nem at navigere på, så de besøgende ikke mister tålmodigheden. Derudover er det også vigtigt, at du finder en stabil hostingløsning, så besøgende aldrig oplever, at din side er nede. For de fleste virksomheder er unoeuro.com et fremragende valg til hosting.
Indholdet på din hjemmeside bør altid være lavet med dine besøgende i fokus, men det betyder ikke, at du ikke må have on-site SEO med i tankerne, når du skaber indhold på din side. Det er eksempelvis en god idé at vælge ét søgeord til hver side, så optimeringen bliver nemmere. Mange bliver forbløffet over, hvor flotte resultater de kan opnå med on-site SEO alene, så undervurder ikke denne form for markedsføring.

Markedsføring igennem søgemaskiner
On-site SEO er sjældent nok til at få de bedste positioner på søgeord, hvor der er stor kamp om trafikken. For at opnå de gode placeringer på dette område har du to muligheder – AdWords eller linkbuilding.
AdWords har den store fordel, at du kan få den bedste placering på Google øjeblikkeligt. Til gengæld skal du betale for hvert enkelt klik, og det kan nemt blive dyrt i længden. Det kan være en udforing at optimere sin indtægt med AdWords, og du skal forholde dig kritisk til dine tal.
Alternativet til AdWords er linkbuilding. Her skaber du eksterne links til din hjemmeside. Én af de mest effektive metoder er at tilbyde at lave gæsteindlæg på en anden persons blog. Du bør have en vis ekspertise på området, da du så vil kunne tilbyde et værdifuldt indlæg. Til gengæld får du et link og måske flere besøgende. Når det gælder søgemaskinerne, er din linkprofil særdeles vigtig. Udnyt derfor enhver mulighed for at få et relevant link.

Reklamefilm og markedsføring på sociale medier
De sociale medier er ligeledes særdeles vigtigt, når det kommer til markedsføring. Udfordringen ved sociale medier er imidlertid, at brugerne er ved at være vant til reklamer. Derfor kan det være en rigtig god idé at skille sig ud fra mængden.
Hvis du vil lave en seriøs kampagne på eksempelvis Facebook, kan du vælge at få lavet en reklamefilm hos quarkypoint.dk .Vellavede, humoristiske og interessante reklamefilm er stadig sjældne på de sociale medier, og derfor kan du opnå ekstra blikfang.
Alternativt kan du også laves mere traditionel markedsføring på sociale medier ved at bruge billeder og almindelige opslag. Det vil næppe give lige så flotte resultater, men det er billigere, hvis din virksomhed er i opstartsfasen. Du bør imidlertid huske på, at det altid er godt at tænke kreativt – både når det kommer til de sociale medier, men også andre markedsføringsformer generelt.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Anonymous

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Anonymous

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Anonymous
Tags:
IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Anonymous

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

Anonymous

I Danmark bryster vi os af at være ganske langt fremme i skoene, når det kommer til det digitale - men vi skal til at steppe op, hvis vi fortsat vil være blandt verdens digitale alfahanner.

Anonymous
Tags:
IT, Jura

Vi er enige om, at internettet er kommet for at blive, er vi ikke? Måske ikke. Bagudskuende kræfter kan få held til at begrænse den frie adgang til information på internettet. Sker det, kan det skade innovative og digitale startups og dig og mig, der bruger internettet hver dag. Men hvorfor er adgangen til verdens informationer på spil? Lad mig begynde med lidt baggrund for at sætte scenen.

Anonymous

Når Danmark i november 2016 for 9. gang sætter fokus på værdien af vækst og iværksætteri bliver det med Ivækst som ny national vært for Global Entrepreneurship Week og et helt nyt digitalt tema.

Anonymous
Tags:
IT

IVÆKST er ny national vært for Global Entrepreneurship Week 2016.

Anonymous

Content is king. 

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Få styr på Content Marketing og SEO // Hvordan eksterne links giver bedre netværk // Få styr på brugen af hashtags # // Få tips og tricks til at optimere dit personlige brand og din LinkedIn profil

Anonymous

Tricks til din AdWordsannoncering // Find ud af hvorfor din forretning ikke er kedelig // Social media hacks // Tendenser for social media i 2014

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se videoblog med råd til hvilken leveringspris du skal tage på din webshop // Argumenter for og imod blogging i din netbutik // Opbygning af blogindlæg // Optimer din SEO - Find dit websites knækkede links

Anonymous

Israels befolkningstal er på 8 millioner fordelt over et geografisk areal på størrelse med Jylland. Startup miljøet her er så koncentreret, at Tel Aviv som det eneste sted i verden, kan sammenlignes med Silicon Valley.

Anonymous

IVÆKST lancerer AdWords Online Kursus. Nu kan du hvor og når som helst sætte dig ind i verdens stærkeste annoncemedie – Google AdWords.

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se film fra Iværk & Vækst messe // Læs tips og tricks fra 8 e-handelseksperter // Find ud af hvordan du sikrer din WordPress side mod angreb // Studér de største: Coca-colas brug af sociale medier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Læs om Adobe Vs. Freeware // hvordan du søgemaskineoptimerer dine YouTube videoer // ny integration mellem YouTube kanaler og G+ sider // Content Marketing for SMV'er // IVÆKST kalorier

Anonymous
Tags:
IT, Salg

Se Hangout om e-handel // læs tip der viser hvem der linker til din hjemmeside // ny service til at få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev // fredagsunderholdning

Anonymous
Tags:
IT

Læs om hvordan du får mere trafik på din blog og dit website // hvordan emnefeltet i dit nyhedsbrev skal skæres // nyt spændende tech start-up // underholdning til din påskeferie

Anonymous

En velfungerende webbutik betyder alt for din succes med online salg. Peter Kofler har mange års erfaring med hjemmesidedesign og giver dig 10 hurtige råd til at skabe mere salg i din webshop.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.