x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Kom godt i gang med iværksætterdrømmen

Kom godt i gang med iværksætterdrømmen
Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.
Men hvad kan man egentlig overveje, hvis man gerne vil være iværksætter? Og hvad skal man huske på, før man går i gang? Det giver denne artikel lidt af svaret på.

Få styr på de praktiske ting
Der er rigtig mange praktiske ting forbundet med at starte en virksomhed, og det er ikke altid det sjoveste på programmet. Selvom det kan trække tænder ud, så er der ikke rigtig nogen vej udenom, og tingene skal selvfølgelig på plads. Først og fremmest vil der være en masse papirarbejde, som skal udfyldes, og du skal have helt styr på regler, krav og vilkår, før du går i gang.
Herudover vil der være en masse andre ting at sætte sig ind i. Skal du have en a-kasse, og hvilken skal du vælge? Vil du gerne forsikres grundigt i virksomheden, eller er du allerede dækket ind af andre forsikringer? Reglerne kan desuden variere efter, hvilken tyve virksomhed du har oprettet.
Find a kasse her.

Tal med andre
Det har altid været et godt råd at tale med andre. Det gælder i mange dele af livet, men det er så sandelig også relevant, når du skal starte din egen virksomhed. Først og fremmest er det en god idé, fordi du kan fortælle andre om din idé og dine planer, og herefter kan de fortælle dig, hvad de tænker om situationen.
Det er også en god idé, fordi du kan tale med folk, som måske har stået i en lignende situation selv. Det vil give dig en masse erfaring, at du kan læne dig op ad andre, og det kan muligvis give dig nogle nye idéer eller vigtig viden til fremtiden.

Arbejd hårdt
Hvis der er noget, som er vigtigt som iværksætter, så er det, at man lægger kræfter og tid i det. Det nytter ikke noget, at man gør det lidt på halv tid, for så vil man ikke opnå de ønskede resultater. Er man betaget af et projekt, så bør man derfor også kaste sig 100 procent ud i det. Hvis man ikke selv arbejder hårdt for det, så vil andre heller ikke gide bruge tid på det senere hen.

Webshop
Det kan være en god idé at overveje en webshop, hvis man vil være iværksætter. Det er en enkel måde at komme i gang på, og det kan styres hjemmefra. Her kan man desuden også selv bestemme, hvor meget man vil arbejde, og det er en fordel, hvis man vil det rigtig meget. Webshops kan selvfølgelig sælge mange forskellige ting, og ingen siger, det skal være det mest oplagte. Uanset, om du vil sælge T-shirts eller WC-rens, så er en webshops en fin måde at komme i gang som selvstændig på.

Del indlægget med venner og kollegaer

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Økonomi, Salg

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.

184 indlæg
39 indlæg
86 indlæg
24 indlæg
67 indlæg
198 indlæg
232 indlæg
47 indlæg
OM BLOGGEN

I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her