x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Julen begynder i oktober

Julen begynder i oktober
I hvert fald hvis du spørger butikkerne. De første julekalendere og pedernødder har allerede sneget dig ind på hylderne i de danske supermarkeder allerede ved udgangen af oktober, men det er i de kommende uger, at der for alvor bliver bjældeklang og julesalg rundt om i landet. Julen er som bekendt hjernes fest – men også butikkernes fest. Julehandlen er for mange butikker årets hele store højdepunkt, og de fleste butiksejere ser med stor glæde frem til den trængsel og alarm, der bidrager stort til den årlige årsomsætning.


Juletid er nemlig gavetid. Og der er nok forhandlere om buddet, når den perfekte julegave skal findes. Derfor synes markedsføringen også særlig aggressiv i den søde juletid, hvor ”Køb 3 for 2” og ”Udsalg” ofte er blandt de mange lokkende tilbud i butikker og på nettet. For nogle kan julen vare længe og også koste rigtig mange penge. Vi skal nemlig både købe gaver til ham, hende og børnene, og du må heller ikke glemme naboen, der fortjener en god flaske vin, fordi han hjalp med havearbejdet i sommers. Når julegaven skal vælges, kan det hele synes lidt af en gavejungle. Læs med her, og få inspiration til julegaver til både ham og hende.
Til ham: At finde den perfekte gave til en mand, kan ofte synes svært. Skjorter har han måske nok af, og det er muligvis heller ikke bogen, han ønsker sig allermest. Hos Bilka finder du eksempelvis gaver til manden, der har alt. Du finder julegaver til ham her, og du finder alt fra el-værktøj og grilltilbehør til oplevelsesgaver og Apple-produkter.


Smukke smykker i julegave
Man siger, at diamanter er en kvindes bedste ven. Og måske er der i virkeligheden noget om snakken, for der er ingen tvivl om, at salget af smykker stiger markant netop i julemåneden. De fleste kvinder elsker nemlig smykker, og hvis ”jeg ønsker mig ikke rigtig noget” står øverst på hendes ønskeliste – ja, så går du aldrig helt galt i byen med smykker. 
 

Til hende: Smykker klæder enhver kvinde. Smykker passer til enhver anledning og kan hurtigt sætte prikken over i’et på et hverdagssæt eller en festkjole. På www.dyrbergkern.dk finder du eksempelvis et stort ud valg af smukke smykker. Dyrberg Kern fremstiller smykker til kvinder over hele verden, og de mange smykker udstråler både skønhed og sensualitet. Uanset om hun er til halskæde, øreringe alle armbånd, finder du her håndlavede smykker, der er lidt udover det sædvanlige.
Gaver eller ej, så er julen en fantastisk tid, som de fleste ser frem til med glæde og forventning. At især virksomheder ser særligt frem til den forkælende måned, er nok ikke længere nogen overraskelse, og når kalenderen endnu engang viser 1. november, kan du med stor sandsynlighed høre de enkelte butikker skråle: Nu’ det (endelig) jul igen!

Del indlægget med venner og kollegaer

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Økonomi, Salg

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Den effektive markedsføringsstrategi dækker alle områder indenfor markedsføring. I dag er det ganske enkelt ikke længere tilstrækkeligt at satse på én eller to typer markedsføring, som skal dække hele virksomhedens behov. Med andre ord er den effektive markedsføringsstrategi alsidig og kreativ.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her