x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.

Bloggen

Den effektive markedsføringsstrategi

Din hjemmeside og on-site SEO
Hvis din markedsføringsstrategi skal være succesfuld, skal du bruge en god hjemmeside. Det vigtigste er, at den er nem at navigere på, så de besøgende ikke mister tålmodigheden. Derudover er det også vigtigt, at du finder en stabil hostingløsning, så besøgende aldrig oplever, at din side er nede. For de fleste virksomheder er unoeuro.com et fremragende valg til hosting.
Indholdet på din hjemmeside bør altid være lavet med dine besøgende i fokus, men det betyder ikke, at du ikke må have on-site SEO med i tankerne, når du skaber indhold på din side. Det er eksempelvis en god idé at vælge ét søgeord til hver side, så optimeringen bliver nemmere. Mange bliver forbløffet over, hvor flotte resultater de kan opnå med on-site SEO alene, så undervurder ikke denne form for markedsføring.

Markedsføring igennem søgemaskiner
On-site SEO er sjældent nok til at få de bedste positioner på søgeord, hvor der er stor kamp om trafikken. For at opnå de gode placeringer på dette område har du to muligheder – AdWords eller linkbuilding.
AdWords har den store fordel, at du kan få den bedste placering på Google øjeblikkeligt. Til gengæld skal du betale for hvert enkelt klik, og det kan nemt blive dyrt i længden. Det kan være en udforing at optimere sin indtægt med AdWords, og du skal forholde dig kritisk til dine tal.
Alternativet til AdWords er linkbuilding. Her skaber du eksterne links til din hjemmeside. Én af de mest effektive metoder er at tilbyde at lave gæsteindlæg på en anden persons blog. Du bør have en vis ekspertise på området, da du så vil kunne tilbyde et værdifuldt indlæg. Til gengæld får du et link og måske flere besøgende. Når det gælder søgemaskinerne, er din linkprofil særdeles vigtig. Udnyt derfor enhver mulighed for at få et relevant link.

Reklamefilm og markedsføring på sociale medier
De sociale medier er ligeledes særdeles vigtigt, når det kommer til markedsføring. Udfordringen ved sociale medier er imidlertid, at brugerne er ved at være vant til reklamer. Derfor kan det være en rigtig god idé at skille sig ud fra mængden.
Hvis du vil lave en seriøs kampagne på eksempelvis Facebook, kan du vælge at få lavet en reklamefilm hos quarkypoint.dk .Vellavede, humoristiske og interessante reklamefilm er stadig sjældne på de sociale medier, og derfor kan du opnå ekstra blikfang.
Alternativt kan du også laves mere traditionel markedsføring på sociale medier ved at bruge billeder og almindelige opslag. Det vil næppe give lige så flotte resultater, men det er billigere, hvis din virksomhed er i opstartsfasen. Du bør imidlertid huske på, at det altid er godt at tænke kreativt – både når det kommer til de sociale medier, men også andre markedsføringsformer generelt.

Del indlægget med venner og kollegaer

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Som virksomhedsejer ved du sikkert, hvor meget konkurrence der er derude, samt hvor svært og omfangsrigt det er, hvis man gerne vil skille sig ud i mængden. Derfor er du nødt til at være bedre end alle de andre, når det kommer til markedsføring af din virksomhed og dit produkt.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Arbejdsliv & Tendenser

Rigtig mange danskere drømmer om at starte deres eget. Det skyldes ikke mindst, at det måske har været svært at finde job andre steder, og man håber på, at man selv kan være med til at løse den situation. Der findes da også rigtig mange gode grunde til at blive iværksætter, og mulighederne er bestemt til stede.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT

Mange danskere går med drømmen om, at drive deres egen webshop. Faktum er dog, at ikke alle ved hvor, de skal starte. Der er mange valgmuligheder, hvis du drømmer om at starte din egen webshop, men det er bestemt ikke noget, der er med til at gøre det nemmere for dig. Det betyder nemlig, at du står overfor et valg mellem et bredt spektrum af forskellige valgmuligheder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Økonomi, Salg

Siden nytår har du ikke kunne udelade momsen på porto og forsendelse, selv om du bruger PostNord. Den gamle portoudlægsregel blev fjernet af SKAT med virkning fra årsskiftet. Men nu tilbyder PostNord 20 % på portoen – men kun til deres storkunder.

Michael Peter Hansen
CEO
Tags: IT, Salg

Det betaler sig at tænke kreativt, kende sine kunder og være parat til at gå en ekstra mil for dem.


I ET STOLT SAMARBEJDE MED:

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her