Bloggen

Webinar om at skabe succes som online iværksætter!

Vi holder et webinar for at hjælpe dig på vej med at starte din egen succesfulde online-virksomhed. Fra idé til udførelse kan være en svær process, som vi hos CupoNation vil hjælpe deltagerne med nemmere at kunne navigere igennem. Al viden er baseret på erfaring og indblik som vi har gjort os gennem vores egen opstart, som idag har gjort os til en multinational leder indenfor det online rabat-markede, på bare 4 år.

Udover en masse nyttig information og tips, har vi også en konkurrence for deltagerne, hvorpå præmien er en lønnet praktikperiode på 2 måneder, garanteret! Dette vil give vinderen en mulighed for at opleve og få erfaring i, hvordan en online-virksomhed drives.

Afholder: Dr. Andreas Fruth (medstifter af CupoNation)

OBS. Webinaret bliver afholdt d. 2/2 - 2017 fra. Kl. 10:00 til kl. 12:00 og foregår på engelsk

 

Tilmelding og flere detaljer kan findes på vores landing page, her: 

https://www.cuponation.dk/tag/webinar-for-entrepreneurs

 

Om CupoNation
CupoNation er en førende online rabatkode platform, der hjælper brugere med at finde de bedste rabatter og tilbud i butikker og brands rundt omkring i verden. Vi indsamler alle tilgængelige rabatter og tilbud til e-handels butikker og hjælper millioner af besøgende med at spare betydeligt på deres daglige indkøb hver måned. CupoNation er grundlagt af Gerhard Trautmann, Adrian Renner og Andreas Fruth i 2012. Virksomheden har hovedkontor i München, Tyskland, og har også kontorer i Paris, Madrid, São Paulo, Gurgaon og Moskva. CupoNation har aktiviteter i 17 lande, med rabatter til over 20 000 e-handel butikker og mærker - såsom Amazon, Asos, Zalando og Domino’s.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Om end du leger med ideen om at starte din egen webbutik eller du ønsker at øge din butiks rækkevidde og omsætning, er der helt sikker fordele ved at markedsføre din butik med affiliate marketing

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Mange virksomheder leger med drømmen om at nå ud over de danske grænser og erobre det internationale marked. Men mange stopper også, før de rigtig kommer i gang. Mads Bukholt giver her sine råd til, hvordan man slår igennem internationalt.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.