Bloggen

Hvad at have en mentor har betydet for mig

At navigere rundt i erhvervslivet er efterhånden ikke længere noget, som er fremmed for mig længere. Meget af dette skyldes selvfølgelig en indstilling indefra, men også god vejledning, som har været med at give mig den helt rigtige kurs imod det liv, jeg helst ville have. Til dagligt er jeg nu Nordeuropæisk leder hos onlinespareportalen www.cuponation.dk og det kan jeg ikke kun takke mig selv for.

Christian, min tidligere chef og mentor, har hjulpet mig med se værdien i det jeg gør og har givet mig et metaforisk skub i den helt rigtige retning, hvilket har betydet at Christian og jeg haft et rigtigt tæt samarbejde igennem en årrække.

Vi har været på flere forskellige rejser rundt i verden og har udviklet koncepter og virksomheder sammen. Det at kunne se hans stil og filosofi med “leading by example”, har afgjort været et fundament jeg har bygget min egen lederstil, hvor frihed til teams og fokus er på glade medarbejdere der konstant udvikler sig. Det er i sig selv gevinsten og jeg ved ikke om jeg nogensinde selv havde fundet frem til den stil, hvis jeg havde været ene og alene om det.

Konkret har jeg fået kendskab til forskellige grene inden for marketing, ledelse og iværksætteri som indeholder; Email marketing, affiliate marketing, adwords, social media marketing, præsentationer, salg, rekruttering og sidst men ikke mindst, business development. Disse egenskaber har været direkte implementerbare i mit eget erhvervsliv og det skyldes den vejledning jeg fik af Christian.

Personligt er jeg af den holdning at jeg synes der mangler en standard plads på ens CV, hvorpå man viser og beskriver ens mentor og hvad man har lært, da størstedelen af alle succesfulde erhvervspersoner har haft en lignende figur i deres eget liv. Fokuset skal selvfølgelig være på, hvad man selv kan og har erfaring med, men ligesom med bygninger, er fundamentet nu også utroligt essentielt, når man kigger på et individ.

Disse erfaringer bringer jeg videre ved selv at hjælpe yngre personer, med at finde deres vej i livet og hjælpe dem som Christian har hjulpet mig.

Mads Bukholt

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Om end du leger med ideen om at starte din egen webbutik eller du ønsker at øge din butiks rækkevidde og omsætning, er der helt sikker fordele ved at markedsføre din butik med affiliate marketing

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Hvis du har en iværksætter gemt inde i maven, eller bare vil klogere på at skabe succes online med iværksætteri, så afholder vi hos CupoNation et webinar som kan hjælpe dig godt igang.

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Mange virksomheder leger med drømmen om at nå ud over de danske grænser og erobre det internationale marked. Men mange stopper også, før de rigtig kommer i gang. Mads Bukholt giver her sine råd til, hvordan man slår igennem internationalt.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.