Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Mads Bukholt

Managing Director, Cuponation

Mads Bukholt har været inde over internaitonaliseingsprocessen i mere end 10 virksomheder. Mads er uddannet fra CBS, men har over de seneste 6 år arbejdet i internationale virksomheder eller som selvstændig konsulent på tværs af fire kontinenter. I dag har bor Mads i München, hvor han er Managing Director i Internetgiganten Rocket Internets hurtigst vækstende virksomhed Cuponation. Mads har det overordnede ansvar for Danmark, Sverige, Norge og Finland.

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Mads Bukholt
Managing Director, Cuponation
Tags: Administration, Arbejdsliv & Tendenser, IT, Kommunikation & Markedsføring, Økonomi, Salg

Om end du leger med ideen om at starte din egen webbutik eller du ønsker at øge din butiks rækkevidde og omsætning, er der helt sikker fordele ved at markedsføre din butik med affiliate marketing

Mads Bukholt
Managing Director, Cuponation
Tags: Kommunikation & Markedsføring

Hvis du har en iværksætter gemt inde i maven, eller bare vil klogere på at skabe succes online med iværksætteri, så afholder vi hos CupoNation et webinar som kan hjælpe dig godt igang.

Mads Bukholt
Managing Director, Cuponation
Tags: Arbejdsliv & Tendenser, Salg

Mange virksomheder leger med drømmen om at nå ud over de danske grænser og erobre det internationale marked. Men mange stopper også, før de rigtig kommer i gang. Mads Bukholt giver her sine råd til, hvordan man slår igennem internationalt.

167 indlæg
37 indlæg
74 indlæg
17 indlæg
52 indlæg
176 indlæg
203 indlæg
38 indlæg

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her