IVÆKSTPRISEN VINDERE 2010

Vinderen af Årets VOVEHALS 2010 er Daniel L. Galle og Anna Hjøllund

Sikrer søvnen med silkedyner

I Danmark er dundyner et nationalklenodie. Alligevel har to unge iværksættere, Anna Hjøllund (26) og Daniel L. Galle (28), udfordret markedet med deres silkedyner! Det kan man kalde ægte vovehalse! 35.000 mennesker i Danmark, Kina og flere EU lande har allerede valgt at skifte dundynen ud med et Nordic Comfort produkt af silke. Siden 2008 har Anna og Daniel i deres Nordic Comfort udviklet de sunde silkedyner til gavn for bl.a. allergikere, diabetikere, astmatikere og kvinder i overgangsalderen. Silkedyner giver dem alle en uforstyrret søvn. Salget af Nordic Comfort produkter foregår gennem forhandlere, distributører og Private Label i store kæder som JYSK - USA er næste skridt i 2011.

Vinderen af Årets VÆKSTEVENTYRER 2010 er Per Søndergaard

Fra golfbolde til brillianter

Per Søndergaard har altid været iværksætter - som 12-årig fandt han på at samle golfbolde op fra søerne på golfbanen og sælge dem på første hul dagen efter. I 2001 startede han det første online smykkefirma, der handler med bl.a. brilliant- og vielsesringe til over 10.000 kr. Chantis produkter er tit de samme, som dem man ser hos de almindelige guldsmede - bare meget billigere. For Chanti har fjernet det dyre detailled. Per tænkte innovativt i en meget gammeldags branche og omsætter i dag for over 40 mio. kr. i 11 forskellige lande. Chanti har med sit koncept fået mediernes opmærksomhed og er bl.a. omtalt i DR’s Rabatten, Børsen og ErhvervsBladet.

Vinderen af Årets WEBKOMET 2010 er Jesper Kjerumgaard

Taske-eventyret

Jesper har været en passioneret iværksætter, siden han var 11 år gammel. Nu er han 27 år og har skabt et iværksætter-eventyr omkring salg af tasker og kufferter på nettet. Hans E-tasker.dk er på tre år blevet Danmarks største online taskeshop. Omsætning på ca. 4 mio. kr. i år. I 2009 var overskuddet på flere hundrede tusinde kr. Jesper kan ikke lide at låne penge, så han startede for 0 kr. og en gammel pc. Inden 2008 researchede han på netbutik-markedet og opdagede dér, at onlinehandel med tasker og kufferter var ”blue ocean” i Danmark. Jesper har også firmaet Web Companies.

Vinderen af Årets IDEALIST 2010 er Joy Vasiljev

Forretning og fairness følges ad

Joy Vasiljev står med sit firma The Organic Company for dansk design, høj kvalitet og 100 % økologisk bomuld. Hun forener på smukkeste vis forretning, social bæredygtig og ansvarlighed. Firmaet øger salget samtidig med, at Joy for nylig har fået et DANIDA-projekt godkendt. Her gør hun en markant forskel. Counterparten er et kooperativ i Nicaragua; en systue ejet af kvinder. Kvinderne bruger udelukkende økologisk bomuld og arbejder med fair og social ansvarlighed.

Vinderen af Årets UNGE HÅB 2010 er Konrad A. Kierklo

Manden der giver modetøj til folket

Konrad (24 år) har på 1,5 år bygget webvirksomheden Miinto op sammen med sin barndomsven og partner Mike Radoor. Miinto er sitet, der samlet har over 300 niche-offline-tøjbutikker, og derved har Konrad skabt Skandinaviens største online modebutik. Nu kan alle handle fedt modetøj uden at tage til København eller Århus' sidegader! Miinto håndterer over to mio. kr. i månedlig omsætning for butikkerne. Konrad er en sand iværksætter, der som direktør for Miinto har holdt et stabilt overblik, selv da virksomheden var presset. En "rising star" inden for dansk webhandel, som fortjener anerkendelse. Alene i 2010 har Miinto haft en vækst på mere end 800 % i omsætning og er i dag en sund forretning.

Vinderen af Årets KVINDELIGE IVÆRKSÆTTER 2010 er Anja Lytzen

En leg at købe legetøj

Anja Lytzen opdagede, hvor kedeligt det var at købe legetøj på nettet og tænkte: “det kan gøres bedre”! I 2006 åbnede hun LirumLarumLeg.dk, der sælger legetøj for 0-8-årige på nettet. Fokus er at inspirere kunderne og give dem en personlig købsoplevelse - fx via firmaets populære Gavefinder. 70.000 ordrer indtil nu er det blevet til - mange danske forældre mener, at Anja har ramt plet. I marts 2010 vandt LirumLarumLeg.dk E-handelsprisen for bedste netbutik i kategorien B2C for mindre virksomheder bl.a. på grund af den store brugertilfredshed. Indstillet til Årets Vækstbobler i Region Hovedstaden. LirumLarumLeg.dk giver overskud og har i dag et 600 kvm. stort lager i Hornbæk. Virksomheden har otte ansatte.

Codan PwC Ase Google IVÆKST
Mediepartnere:
Ase Codan PwC Google IVÆKST
Mediepartnere:
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.