Om IVÆKSTprisen

IVÆKSTprisen uddeles hvert efterår og er folkets og iværksættermiljøets pris

Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskamlen til prisuddelingen. Når de nominerede er blevet offentliggjort på ivækstprisen.dk, er det op til publikum at stemme på de kandidater, som publikum synes skal vinde.

Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.

IVÆKSTprisen uddeles i seks publikumskategorier og en jurykategori:

Årets Startup/Corporate Collab

Årets Væksteventyrer

Årets Mønsterbryder

Årets Idealist

Årets Vovehals

Årets Unge Håb

Årets Jurypris (Kåres af IVÆKSTprisens jury)

 

Årets Startup/Corporate Collab
Årets særpris er valgt i tråd med Global Entrepreneurship Week 2017, der sætter fokus på samarbejdet mellem store og små virksomheder. Prisen uddeles med fokus på, hvordan iværksættere har hentet inspiration fra store virksomheder og omvendt. Årets særprisen går til en duo, der har vist, at samarbejde betaler sig, og at små og store virksomheder kan gavne hinanden på flere fronter.

Årets Væksteventyrer
Med denne pris honoreres en virksomhed eller person, der i det seneste år har arbejdet sig frem til stor vækst. Årets væksteventyrer kan være en virksomhed, der har vækstet økonomisk, i virksomhedsstørrelse eller hvis brand på kort tid er vokset og har opnået høj status inden for sit felt.

Årets Mønsterbryder
Årets Mønsterbryder gives til en kvinde eller mand, der trods hårde odds ifølge statistikkerne, har bevist sit værd inden for iværksætteri. En rollemodel, der med sit eksempel kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen.

Årest Idealist
Prisen for årets Idealist tildeles en dygtig iværksætter, der i den gode sags tjeneste har omsat idealer til praktisk realitet. Årets idealist er med andre ord en person, der har evnerne til at kombinere forretning med social bæredygtighed og ansvar. Denne iværksætter har sat spor i sin branche, der er til inspiration for andre iværksættere nu som i fremtiden.

Årets Unge Håb
Prisen for årets Unge Håb gives til en ung iværksætter under 25, der har en lovende fremtid inden for iværksætteri foran sig, og som har kunnet bygge bro mellem idéer fra skolebænken og en succesfuld virksomhed. Årets unge håb har i en ung alder skabt succes og er med til at bane vejen for andre unge med iværksætterdrømme.

Årets Vovehals
Prisen gives til en iværksætter, der har været forbilledlig i sit vovemod som iværksætter. Årets vovehals tager chancer, hvor ingen andre ser det mulige og har kastet sig ud i situationer, som de færreste ville. Denne iværksætter har vovet sig ud på dybt vand og har haft succes med det.

 

IVÆKSTprisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen. Frem til d. 29. september kan du indstille din iværksætterhelt i en af de seks kategorier. Fra d. 13/10 – 10/11 kl. 12:00 kan du stemme på en af de fem nominerede i hver kategori.

IVÆKSTprisen er skabt af IVÆKST og virksomhederne bag IVÆKST: Google, ASE og Dansk Iværksætter Forening – organisationer der i forvejen samarbejder med vækstlaget i dansk erhvervsliv.

Det er repræsentanter fra IVÆKSTs samarbejdsvirksomheder, der udgør IVÆKSTprisens Jury, som kvalitetssikrer alle de nominerede til priskategorierne og uddeler Årets Jurypris.

Følg IVÆKST på Facebook eller tilmeld dig IVÆKSTs nyhedsbrev for at holde dig orienteret.

 

Codan PwC Ase Google IVÆKST
Mediepartnere:
Ase Codan PwC Google IVÆKST
Mediepartnere:
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.