IVÆKSTPRISEN VINDERE 2008

Christina Hembo - Christina Design London – Vinder 2008 - Årets KVINDELIGE IVÆRKSÆTTER

Inspireret af lavprisflyselskaberne satte designeren Christina Hembo sig ned for at undersøge, hvorfor eksklusive ure kun var forbehold de få. Med det udgangspunkt startede hun Christina Design London, og begyndte at designe en helt ny type ure. På tre år er tanken blevet til handling og en verdensomspændende succes. I dag kan man få et ur besat med brillanter til priser, hvor alle kan være med.

 
 

Anette Sand – Regnskabsskolen og Inloco Regnskab – Vinder 2008 - Årets FØDSELSHJÆLPER

På Regnskabsskolen og Inloco Regnskab bruger Anette Sand sine hverdage på at hjælpe mindre virksomheder med bogføring, løn og administration. Hendes arbejde handler om at gøre komplicerede ting enkle - at finde arbejdsmetoder som gør de administrative opgaver i en virksomhed overkommelige og gennemskuelige. Anette Sand blev fejret som Årets fødselshjælper, fordi hun er en ildsjæl, der i sit arbejde har hjulpet tusindvis af iværksættere med at kunne koncentrere sig om udviklingen af deres virksomhed og ikke bruge for mange ressourcer på alt det administrative.

 
 

Allan Sønderskov Darré – Freetrailer – Vinder 2008 - Årets VÆKSTEVENTYRER

Med firmaet Freetrailer udlejer Allan Sønderskov Darré gratis, reklamefinansierede trailere til privatpersoner, som kan bookes online og hentes ved et af 32 afhentningssteder fordelt over hele landet. Allan Sønderskov Darré fik sin Ivækstpris for et koncept, der er indlysende godt og enkelt, og vækstsuccesen fortsætter for de reklamefinansierede trailere, der nu er ved at udvide til Sverige og Tyskland.

 
 

Søren Aamand, Marius Klausen og Roy Lemminger – Sentiv - Vinder 2008 - Årets UNGE HÅB

De ambitiøse unge iværksættere, der vandt Årets unge håb, startede faktisk allerede deres virksomhed som et projekt i skolen. Søren Aamand, Marius Klausen og Roy Lemminger grundlagde senere sammen virksomheden Sentiv, og fik udviklet deres gode idé: Et parfumeplaster til allergikere. Med deres gode ide og store potentiale imponerede de unge iværksættere fra Sentiv folket i prisens afstemning, og vandt en overbevisende sejr i kategorien.

 
 

Mads Kjær - MyC4 – vinder 2008 - Årets IDEALIST

Vinderen i kategorien Årets idealist blev den dynamiske Mads Kjær for hans virksomhed ’MYC4’: En online markedsplads for Afrikas entreprenører og investorer, ligesom eBay er et online loppemarked for købere og sælgere. Her kan man udbyde microlån til en afrikansk entreprenører, og på den måde hjælpe vedkommendes lille forretning i gang. Som en sand iværksætteridealist viser Mads Kjær med MyC4, hvordan det kan lade sig gøre at drive en sund forretning med et idealistisk mål.

 
 

Søren Pedersen - LigaBold.com – Vinder 2008 - Årets VOVEHALS

Frem for kendte iværksættere som Morten Lund og Janus Friis var det i stedet de mindre virksomheder med det gode koncept, der trak de store stemmetal i Ivækstprisen. I kategorien ’Årets vovehals’ blev det manden bag det første site om seriefodbold, Søren Pedersen, der løb med sejren. LigaBold.com er i dag også den største seriefodboldportal, der dækker samtlige kampe fra Serie 1 og op til 2.division i Danmark. Ved prisuddelingen blev Søren Pedersen hyldet for sin succes med Ligabold.com, der har begejstret og aktiveret det kæmpe potentiale i bredden af dansk fodbold landet over.

 
 
Codan PwC Ase Google IVÆKST
Mediepartnere:
Ase Codan PwC Google IVÆKST
Mediepartnere:
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.