IVÆKSTPRISEN VINDERE 2009

Laura Ricks - Den Gamle Skole - Vinder 2009 - Årets KVINDELIGE IVÆRKSÆTTER

Den Gamle Skole er landskendt som leverandør af kvalitetslegetøj til bevidste forældre samt institutioner. Gazellevinder i Børsen. Finalist til "Fyns Bedste Arbejdsplads" 2007. "The Voice" sagde: "Danmarks bedste legetøj". DGS laver et charmerende katalog som supplement til hjemmesiden. Laura er mor til 5 børn, hvor de 2 er født efter DGS blev etableret.

 
 

Anette Tvedergaard Madsen - BlogBusiness ApS - Vinder 2009 - Årets VOVEHALS

Anette har taget sin hobby som blogger og lavet om til sit fuldtidsjob, til trods for at flere var skeptiske om det kunne hænge sammen økonomisk. Nu har Anette gennem en fantastisk passion for hendes blogs, skabt en online succes, som dagligt besøges af mange brugere, der har stor glæde af de mange nyttige tips som bliver formidlet på en meget troværdig og let forståelig facon.

 
 

Michael Eggert - Erhvervslokaler.dk - Vinder 2009 - Årets OVERLEVER

Michael Eggert har med Erhvervslokaler.dk vist, hvordan man vækster sin virksomhed i et marked i forandring. Hvor erhvervsudlejnings-markedet hidtil har været udlejers med få ledige lokaler, har finanskrisen gjort det til lejers med mange tomme lokaler. Michael Eggert har derfor elegant vendt forretningsmodellen 180 grader, så det i stedet for den gamle tankegang, hvor det er lokalerne der annonceres, nu er lejerne, der er blevet ”varen”. Yderst entreprenant og en sand overlever.

 
 

Christina Hembo - Christina Design London - Vinder 2009 - Årets VÆKSTEVENTYRER

Christina Hembo, Årets Kvindelige Iværksætter 2008, grundlagde i 2002 Christina Design London. Hun designer Schweizer ure, med de fineste ægte diamanter fra 995 kroner. Christina beskæftiger nu 100 medarbejdere og af den globale ur-industri benævnt ”The Shooting Star”. På trods af Finanskrise, har Christina netop offentliggjort regnskabet med et overskud på 5.600.000, en vækst på over 2.800 %. Christina er dermed en af topfavoritterne til at løbe med børsens gazelle-pris 2009!

 
 

Andreas Fabricius - Ungarbejde.dk - Vinder 2009 - Årets UNGE HÅB

Andreas Fabricius på 21 er en af de skarpeste, ambitiøse og driftige unge iværksætter jeg nogensinde har mødt. Da Andreas i sin gymnasietid havde svært ved at finde et studiejob, gik han sammen med 2 af sine venner Rasmus Terp (21) og Martin Fabricius (19) og stiftede Ungarbejde.dk. Han formåede dermed at få samlet et team med de rigtige kompetencer (udvikling, administration og salg). På rekordtid fik han opsøgt stifteren af Just-Eat.dk (Jesper Buch) og pitchet for ham. I dag er Jesper Buch investor i DK's største jobportal for unge.

 
 

Agnete Odgaard-Jensen - Soldrys - Vinder 2009 - Årets IDEALIST

Agnete er blind med proteser på begge øjne og med en ansættelse i Dansk Blindesamfund som informatør gennem 30 år. På grund af besparelse blev dette job nedlagt, og Agnete modtog en opsigelse. Agnete lader sig dog ikke så let slå ud, så trods sine 59 år har hun startet egen foredragsvirksomhed, så hun stadig kan formidle viden om blindes vilkår i samfundet. Et meget vigtigt arbejde, til glæde for tilhørerne forsættes hermed. Et arbejde som kommer både tilhører og handicappede de møder til gavn.

 
 
Codan PwC Ase Google IVÆKST
Mediepartnere:
Ase Codan PwC Google IVÆKST
Mediepartnere:
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.