Indstil til IVÆKSTprisen 2017

TAK TIL ALLE DER HAR INDSTILLET
Indstillingen er lukket.

Fredag d. 13. oktober kl. 12:00 begynder afstemningen.

Tilmeld dig IVÆKSTs nyhedsbrev og få en automatisk påmindelse når vi løfter sløret for dette års nominerede, og du kan stemme på dine favoritter:

 
  --> Kandidatens navn *
Hvad er navnet på den iværksætter, du ønsker at indstille?
 
Kandidatens virksomhed *
Hvad er navnet på iværksætterens virksomhed?
 
Kategori *
Hvilken kategori vælger du at indstille kandidaten i?
--- Vælg Kategori ---Årets Startup/Corporate CollabÅrets VovehalsÅrets IdealistÅrets MønsterbryderÅrets Unge HåbÅrets Væksteventyrer
 
Grund *
Skriv her kort og præcist hvorfor du synes, at den indstillede har gjort sig bemærket i kategorien. Brug gerne faktuelle eksempler for at underbygge din indstilling.

OM DIG

Dit navn *
 
Din e-mail og/eller telefonnr. *
  • Ja tak. Jeg vil gerne følge min kandidat i IVÆKSTs nyhedsbrev
  • Ja tak. Jeg vil gerne modtage tilbud om gratis iværksætterkurser over hele landet i IVÆKSTs nyhedsbrev
 
 

Kategorier 2017:

Udkantsiværksætter
Med kategorien Årets Udkantsiværksætter hylder vi en person eller virksomhed, der står som et lysende eksempel på, at en placering i Den Rådne Banan, Vandkants- eller Udsigtsdanmark ikke er ensbetydende med mangel på succes. Tværtimod! -->

Startup/Corporate Collab
Årets særpris er valgt i tråd med Global Entrepreneurship Week 2017, der sætter fokus på samarbejdet mellem store og små virksomheder. Prisen uddeles med fokus på, hvordan iværksættere har hentet inspiration fra store virksomheder og omvendt. Årets særprisen går til en duo, der har vist, at samarbejde betaler sig, og at små og store virksomheder kan gavne hinanden på flere fronter.

Væksteventyrer
Med denne pris honoreres en virksomhed eller person, der i det seneste år har arbejdet sig frem til stor vækst. Årets væksteventyrer kan være en virksomhed, der har vækstet økonomisk, i virksomhedsstørrelse eller hvis brand på kort tid er vokset og har opnået høj status inden for sit felt.

Mønsterbryder
Årets Mønsterbryder gives til en kvinde eller mand, der trods hårde odds ifølge statistikkerne, har bevist sit værd inden for iværksætteri. En rollemodel, der med sit eksempel kan være med til at skubbe ligesindede ud over rampen og i gang med iværksætterdrømmen.

Idealisten
Prisen for årets Idealist tildeles en dygtig iværksætter, der i den gode sags tjeneste har omsat idealer til praktisk realitet. Årets idealist er med andre ord en person, der har evnerne til at kombinere forretning med social bæredygtighed og ansvar. Denne iværksætter har sat spor i sin branche, der er til inspiration for andre iværksættere nu som i fremtiden.

Unge Håb
Prisen for årets Unge Håb gives til en ung iværksætter under 25, der har en lovende fremtid inden for iværksætteri foran sig, og som har kunnet bygge bro mellem idéer fra skolebænken og en succesfuld virksomhed. Årets unge håb har i en ung alder skabt succes og er med til at bane vejen for andre unge med iværksætterdrømme.

Vovehals
Prisen gives til en iværksætter, der har været forbilledlig i sit vovemod som iværksætter. Årets vovehals tager chancer, hvor ingen andre ser det mulige og har kastet sig ud i situationer, som de færreste ville. Denne iværksætter har vovet sig ud på dybt vand og har haft succes med det.

Husk at være saglig og præcis i din begrundelse. Brug meget gerne tal og konkrete eksempler.

F.eks. Anders Andersen er markedsdominerende i Danmark med virksomheden Andersen. Markedsandelen på 75 % er opnået på bare 3 år. Den nu profitable virksomhed har allerede etableret sig på 5 eksportmarkeder med ren egenfinansiering. Trods den store multinationale konkurrence har Anders Andersen fundet et skarpt koncept, hvor både forhandler- og grossistledet er sprunget over.

Husk: Du skal sælge din kandidat på historien og inspirationen. Jo bedre den er, jo større chance har din kandidat for at brænde igennem.

 
Codan PwC Ase Google IVÆKST
Mediepartnere:
Ase Codan PwC Google IVÆKST
Mediepartnere: