Bloggen

5 bedste tips til at få succes med din webshop fra iværksætteren bag MyTrendyPhone

Dette er indlægget for dig, der går med tanker om at åbne din egen webshop, men ikke helt har vovet springet endnu. Her får du stifter af og direktør i millionforretningen MyTrendyPhone, Silvan Popovic’, inspirerende opskrift på succes og hans bedste tips til, hvordan du kan få succes med internethandel.

Iværksættereventyret

Du kan for få midler starte en webshop og udefra ser det måske nemt ud, men det kræver både kompetencer, personligt drive, tid og masser af hårdt arbejde. Ifølge Popovic er intet imidlertid umuligt, så længe man forfølger sine drømme. Og han ved, hvad han taler om, for det stod ikke ligefrem i kortene, at han skulle få succes som forretningsmand. Som ung var Popovic nemlig kriminel og medlem af en bande. Han havde derfor i udgangspunktet flere voldsdomme og fængselsophold i bagagen end egentlige forretningskompetencer.

Men i alle gode eventyr er der et vendepunkt, og det vendepunkt kom for Popovic den dag, han blev anholdt i sit hjem foran sin dengang 3-årige datter. Det satte tanker i gang, og da anholdelsen resulterede i en fængselsdom, blev det starten på hans nye liv. I fængslet læste han HF, og da han blev løsladt, tog han en bachelor fra Handelshøjskolen.

Det var under studierne på Handelshøjskolen, at Silvan fattede interesse for e-handel, og ideen til MyTrendyPhone så småt begyndte at forme sig.

Brænd for det, du laver

Popovic grundlagde MyTrendyPhone i 2003, der dengang primært solgte telefon covers, powerbanks og andet mobil tilbehør. Dengang var der kun få ansatte og et mindre udvalg af produkter. Ifølge Popovic var det hårdt arbejde at starte op som selvstændig. Han  arbejdede helt op til 18 timer i døgnet i flere år. Selv om det var hårdt, synes han, at det er det hele værd, når man arbejder for sig selv: “men man skal brænde for det, man laver, ellers er det for hårdt”, siger Popovic.

MytrendyPhone – en virksomhed i vækst

MyTrendyPhone er en virksomhed i vækst. Webshoppen har i dag et produktsortiment på mere end 100.000 produkter, onlinebutikker i 13 europæiske lande og et team på mere 300 medarbejdere i hele Europa. Som supplement til onlinebutikkerne har MyTrendyPhone i dag også tre fysiske butikker i København, Hillerød og Oslo. Det giver, ifølge Popovic, troværdighed og tryghed for kunderne og samtidig øger det salget online. Planen er derfor gradvist at åbne fysiske butikker i alle de lande, hvor MyTrendyPhone også har webshops.

Silvan Popovic’ fem bedste tips til iværksættere:

  1. Sæt ambitiøse mål, og gå målrettet efter dem.
  2. Vær indstillet på at arbejde mange timer i døgnet, når du starter din egen virksomhed.
  3. Uddeleger opgaverne – du behøver ikke at lave alt selv.
  4. Få styr på de juridiske detaljer fra starten med hjælp fra advokat og revisor – så undgår du dumme fejltagelser, og de penge det koster, skal du nok tjene hjem på den lange bane.
  5. Overvej, om din onlinebutik med tiden skal suppleres med fysiske butikker.

I 2017, 14 år efter iværksættereventyret MyTrendyPhone begyndte, arbejder Popovic “kun” 10-12 timer om dagen. Det kræver altså ikke kun en indsats at starte en webshop – det er kontinuerligt arbejde mange timer i døgnet.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Torben Lønne

SEO og linkbuilding nørd

Tags:
Salg
Torben Lønne

SEO og linkbuilding nørd

Torben Lønne

SEO og linkbuilding nørd

Torben Lønne

SEO og linkbuilding nørd

Tags:

Læs mere om hvordan du kan indsamle anmeldelser og bruge dem aktivt i din markedsføring her.

Torben Lønne

SEO og linkbuilding nørd

For at opnå succes med linkbuilding outreach skal du have fokus på nogle meget væsentlige pointer.