Bloggen

Fem eksempler på gode LinkedIn-opslag

Med mere end 380 millioner brugere er LinkedIn et meget effektivt medie, når det kommer til at skabe forretningsforbindelser og professionelle kontakter. Ved at dele relevant indhold kan du positionere og skabe opmærksomhed om dig selv og din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvilket indhold du helt konkret skal dele? Her er fem typer opslag, du med fordel kan skrive på LinkedIn.

1. Glæde
For det første kan du lave glædesopdateringer, hvis du eksempelvis har fået nyt job eller en ny kunde. Denne type opslag er særdeles velegnede til sociale medier, da det skaber positiv opmærksomhed og er meget like- og delevenligt.

2. Holdninger
Du kan også skrive opslag, hvor du deler dine holdninger og standpunkter om et bestemt emne. Sådanne opslag vidner om, at du er engageret og tager stilling. Risikoen er naturligvis, at holdningsopdateringer primært tiltaler dem, der deler den samme holdning som dig, men det er samtidig en fordel at positionere dig og skille dig ud fra mængden – og det kan du gøre ved at give din mening til kende.

3. Søgninger
I sådanne opslag kan du helt konkret efterspørge hjælp til et eller andet, eksempelvis om der er nogen, der ved noget om en problemstilling eller et bestemt emne, du sidder med. Ved at søge og efterspørge hjælp gør du ligeledes opmærksom på dig selv eller din virksomhed. Det er således ikke en svaghed at søge hjælp, fordi det først og fremmest skaber synlighed og aktivitet.

4. Faglighed
Det er også en god idé at dele noget fagligt. Det er der helt sikkert mange, der finder interessant. Du kan eksempelvis dele en faglig artikel, som du finder spændende og poste den som et opslag, evt. med en tilknyttet kommentar.

5. LinkedIn Pulse
LinkedIns artikelfunktion Pulse er et genialt redskab til at dele din faglige viden. Fordelen ved at poste et opslag, som også ligger på Pulse, er, at det typisk anses som værende af høj relevant karakter. Det er derfor en stor fordel at dele ud af din egen, unikke viden, hvilket i høj grad skaber personlig branding og plejer dit netværk.
På Pulse ligger der nyttige og inspirerende blogindlæg, så hvis dit indlæg er interessant, har du således mulighed for at udvide dit netværk og skabe opmærksomhed om dig selv og din virksomhed.

Disse fem typer opslag er særdeles velegnede til LinkedIn, fordi du på den måde synliggør dig selv og tiltrækker positiv opmærksomhed, som kan gavne og udvide dit professionelle netværk.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Bjarke Bekhøj

Iværksætter og direktør i online marketing virksomheden Compell

Videomarketing stormer frem, og du kan ligeså godt hoppe med på vognen med det samme. Bjarke Bekhøj har samlet fem tips til, hvordan du kommer i gang.

Bjarke Bekhøj

Iværksætter og direktør i online marketing virksomheden Compell

Mailflows er endnu et aspekt af den digitale marketings mange muligheder. Skynd dig at komme i gang!

Bjarke Bekhøj

Iværksætter og direktør i online marketing virksomheden Compell

Hvilke marketing-trends kommer til at forme 2016? Bjarke Bekhøj har kigget i spåkuglen og kommer her med sine bud.

Bjarke Bekhøj

Iværksætter og direktør i online marketing virksomheden Compell

Tags:
Salg

Det er tid til at revurdere kundeservicen på din webshop.

Bjarke Bekhøj

Iværksætter og direktør i online marketing virksomheden Compell

Tags:
IT

Der findes en række simple - men undervurderede – værktøjer og tiltag, som du bør rette din opmærksomhed mod, hvis du for alvor ønsker at se en effekt af din optimeringsindsats.