Bloggen

Nyt projekt: Cremer.dk

En tidlig morgen i maj sad jeg og dangderede den i Sydthailand. Jeg havde tanker om at give mig i kast med et nyt projekt, men vidste ikke hvad, det skulle være. Jeg hoppede ind på Sitetrader.dk og kiggede salgsannoncerne igennem og fandt en håndfuld hjemmesider, der kunne være interesssante at købe op.  En af hjemmesiderne hed Cremer.dk og var et forfejlet affiliate projekt. Sidens indhold var værdiløst, men domænenavnet appellerede til mig. Jeg kontaktede sælger, som endte med at få 2,000 kr. for hjemmesiden. Han kunne med garanti have fået det 10-dobbelte, men sådan er livet.

Jeg vidste allerede, at mange af de danske affiliate programmer havde kampagner fra annoncører med forskellige former for creme i katalogerne: Matas, Australian Bodycare etc. Det var derfor sikkert, at der kunne skabes en forretning, hvis jeg bare kunne få en bid af trafikken fra Google. Det plejer jeg at være ret god til, så jeg startede projektet ved at henvende mig til et par dygtige tekstforfattere, og jeg fik succesfuldt overleveret content-opgaven til dem. Det skulle gå ca. en måned før de var klar med hele pakken. Det skal tilføjes, at jeg havde gjort en del keyword research og konkurrentanalyser inden, de gik i gang, for at sikre mig det endelige resultat. Deres færdige arbejde videresendte jeg til min betroede jyske EDB-mand, som så smed det hele op i en template - og VUPTI - så stod mine nye hjemmeside klar med små 20,000 ord om cremer i 117 afskygninger.

Nu mangler jeg bare at indsætte affiliate koder og finpudse siden, men det tunge arbejde er i dag afsluttet og kostede mig ca.14,000 kr. samlet set inkl. køb af domænenavn. Når de sidste småting er fikset, skal jeg til at arbejde med SEO delen. Jeg påtænker at nå tilbage til dette indlæg og opdatere herom senere, når jeg er gået ordentligt i gang. Jeg er allerede blevet fornuftigt indekseret på Google, så mon ikke jeg kan nå til tops i løbet af et halvt års tid? Det vil tiden vise...

Sådan laver man en (forhåbentlig succesfuldt) affiliate forretning. Som Laus Højbye sagde: "Det er ikke så svært, når man først får det lært".

Opdateres...

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

CEO, Greendomsolutions.org

For 4 år siden havde jeg ikke en krone til mit navn. Jeg skyldte banken penge og havde en SU gæld på små 150,000 dkk. I dag er jeg millionær. I euro. Hvis du vil vide, hvordan det lod sig gøre, skal du følge med her på min blog, hvis formål er at inspirere dig til at opnå samme succes.

Jeg skriver om idégenerering, forretningsanalyse og vækststrategi - alle områder jeg har lært at mestre gennem min succes som online entreprenør. SEO er også en af mine store kompetencer, men i en tid (2020), hvor der er flere danske SEO eksperter end corona-smittede på verdensplan, vil jeg holde nallerne væk. For mange kokke fordærver maden.

Domæneguide.dk blev mit første succesfulde projekt i 2015. Samme år startede jeg danmarks største horoskop side, Horoskopnettet.dk - og herefter tog mit arbejde med content- og traffic marketing fart! Jeg er i dag aktiv i flere end 10 lande indenfor EU og har flere .com projekter på tegnebrættet, bl.a. Cremer.dk.

Jeg trives bedst på kanten til det kontroversielle og ser skoven for bare træer bedre end de fleste. Et af mine nyere projekter, Herpesfree.dk er et eksempel på dette. Men, horoskoper, herpes, domænenavne...? - Man kan fristes til at spørge, hvor den røde tråd ligger. Det lover jeg at forklare nærmere om her på IVÆKST.

Jeg forklarer om tilblivelsen af mine idéer og den metode, som jeg tager i brug, når idéen skal eksekveres. Det er jeg sikker på, at du kan blive inspireret af. Og hvem ved - måske du kan bruge min metode og strategiske tænkning på dit eget projekt og bruge din succes til at inspirere andre? Følg med her og lad det komme an på en prøve!

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Martin Jakobsen

CEO, Greendomsolutions.org

Metodik for idégenerering og eksekvering

Martin Jakobsen

CEO, Greendomsolutions.org

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal købe et domænenavn?

Martin Jakobsen

CEO, Greendomsolutions.org

Idégenerering & eksekvering af Domæneguide.dk

CEO, Greendomsolutions.org

For 4 år siden havde jeg ikke en krone til mit navn. Jeg skyldte banken penge og havde en SU gæld på små 150,000 dkk. I dag er jeg millionær. I euro. Hvis du vil vide, hvordan det lod sig gøre, skal du følge med her på min blog, hvis formål er at inspirere dig til at opnå samme succes.

Jeg skriver om idégenerering, forretningsanalyse og vækststrategi - alle områder jeg har lært at mestre gennem min succes som online entreprenør. SEO er også en af mine store kompetencer, men i en tid (2020), hvor der er flere danske SEO eksperter end corona-smittede på verdensplan, vil jeg holde nallerne væk. For mange kokke fordærver maden.

Domæneguide.dk blev mit første succesfulde projekt i 2015. Samme år startede jeg danmarks største horoskop side, Horoskopnettet.dk - og herefter tog mit arbejde med content- og traffic marketing fart! Jeg er i dag aktiv i flere end 10 lande indenfor EU og har flere .com projekter på tegnebrættet, bl.a. Cremer.dk.

Jeg trives bedst på kanten til det kontroversielle og ser skoven for bare træer bedre end de fleste. Et af mine nyere projekter, Herpesfree.dk er et eksempel på dette. Men, horoskoper, herpes, domænenavne...? - Man kan fristes til at spørge, hvor den røde tråd ligger. Det lover jeg at forklare nærmere om her på IVÆKST.

Jeg forklarer om tilblivelsen af mine idéer og den metode, som jeg tager i brug, når idéen skal eksekveres. Det er jeg sikker på, at du kan blive inspireret af. Og hvem ved - måske du kan bruge min metode og strategiske tænkning på dit eget projekt og bruge din succes til at inspirere andre? Følg med her og lad det komme an på en prøve!

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.