Bloggen

Sådan kommer du igang med at sælge på Amazon

Step 1: Opret en Seller Central Account

Første step på vejen mod et succesfuldt Amazon eventyr i Europa er naturligvis at oprette en Seller Central Account. Min klare anbefaling er, at man vælger en “Professional Seller Account”. Denne koster 25 GBP (39 EUR) pr. måned, og giver dig alle de nødvendige redskaber og muligheder, som du får brug for.


Step 2: Gennemgå godkendelsesprocessen


Når du har opretter en Seller Central Account, så vil Amazon automatisk igangsætte godkendelsesprocessen. Denne skal sikre, at du er den legale ejer/repræsentant af virksomheden. Typisk vil du skulle uploade diverse dokumenter, pas og bankpapirer, som understøtter din position som repræsentant af virksomheden.


Step 3: Oprettelse af product listings


Terminologien blandt sælgere på Amazon er lidt anderledes, end hvad man normalt kender fra den gængse e-commerce verden i Danmark. En “Product Listing” er selve produktsiden, som kunden lander på, når vedkommende klikker sig ind på dit produkt.

Denne listing kan laves på flere forskellige måder. Min klare anbefaling er dog, at du laver den via en “flat file” - altså, et Excel-ark, hvor alle informationerne tastes ind. Det kan synes meget uoverskueligt ved første øjekast, og medmindre man har prøvet det før, anbefaler jeg at få assistance til at sætte denne fil korrekt op.


Step 4: Launch af produktet


Vi bevæger os nu over i et område, som er meget omdiskuteret blandt sælgere på Amazon. Ligesom man i SEO-verden har forskellige teorier, så findes der også et hav af teorier indenfor launch af produkter på Amazon. Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad de forskellige teorier og best-practices lyder på, da det er et helt blogindlæg for sig. I første omgang skal du blot være opmærksom på, at der er noget, der hedder en “product launch” på Amazon.

Du er nu klar til at sælge på Amazon. Ovenstående indlæg havde til formål at give dig et lynhurtigt overblik over, hvilke steps du skal foretage dig, for at komme i gang med at sælge på Amazon.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Micky Weiss

Stifter af Weisio ApS

Tags:

Var der nogle ting, som du ville ønske, at du havde forbedret til den netop overståede julehandel? Skal du være 110% klar til julehandlen i 2019? Så bør du allerede nu starte planlægningen.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.