Micky Weiss

Stifter af Weisio ApS

Micky Weis har arbejdet med SEO, Facebook og Content igennem de sidste 8 år. Hans arbejde med bl.a. platformen Tattoodo har resulteret i artikler på bl.a. TechCrunch, Uncrate og Børsen. Ligeledes har Micky haft fingeren med i et hav af start-ups og mellemstore virksomheder som digital konsulent hos bl.a. Thornico A/S, smykkekoncernen Hvisk, Youtube-successen SlikhaarTV m.fl.
Senest har Micky fungeret som CMO i Firtal Web A/S, hvor han har påtaget sig rollen som digital chef for 8 forskellige webshops og en omsætning på den gode side af 80 millioner kroner. I dag er Micky vendt tilbage til konsulentlivet efter 2 års pause og har startet konsulentfirmaet Weisio ApS, der varetager det meste af online-paletten for en lang række danske og udenlandske virksomheder. Den resterende tid bruger han på at vejlede over 5.000 månedlige læsere på hans personlige blog, Mickyweis.com.

LinkedIn

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Micky Weiss

Stifter af Weisio ApS

Tags:

Var der nogle ting, som du ville ønske, at du havde forbedret til den netop overståede julehandel? Skal du være 110% klar til julehandlen i 2019? Så bør du allerede nu starte planlægningen.

Micky Weiss

Stifter af Weisio ApS

Har du længe haft et ønske om at sælge på Amazon? Eller er du blot interesseret i at snuse lidt mere til, hvad der egentlig skal til for at sælge på platformen? Så læs med herunder, hvor jeg vil give en lynhurtig gennemgang af, hvad du skal gøre, for at komme i gang på markedspladsen.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.