Bloggen

Opgradér dit hjemmekontor med et råt betongulv

Opgradér dit hjemmekontor med et råt betongulv

Hjemmekontoret er kommet for at blive. Det er et tidsoptimeret og familievenlig arbejdsplads, der samtidig øger arbejdsglæden hos mange. I løbet af ganske kort tid gik ‘hjemmekontoret’ fra at være en lettere improviseret arbejdsstation ved den bærbare i køkkenet til at være et fuldt udstyret minikontor med det hele. 

Overvejer du at gå skridtet videre med dit eget hjemmekontor, skal du måske have anlagt et stilrent og råt betongulv?

 

Gør-det-selv-projekter i vækst

Den stigende trængsel i byggemarkeder er udtryk for en klar tendens. Vores hjem er ikke længere blot den base, hvor vi står op, går i seng og holder weekend.

For rigtig mange kontor-arbejdende blev hjemmet pludselig deres arbejdsplads, da corona lagde gaderne øde og gjorde håndsprit til allemandseje. Hjemmet skulle således tjene en ny funktion og imødekomme nye krav til indretning. Måske nye planter, møbler og luftblæsere også fandt vej til dit hjemmekontor?

For andre har det dog været mere gennemgribende forandringer, der skulle til for at gøre hjemmet funktionsdygtigt som arbejdsplads - eksempelvis nedrivning af vægge eller nye tilbygninger.

 

Større forandringer skal overvejes

Efter 1,5 år med nye arbejdsforhold har vi også haft tid til at vurdere vores hjemmearbejdsplads ud fra mere æstetiske parametre. Vi begynder at stille større krav til indretning og udtryk.

Det er videnskabeligt bevist, at hjernen kræver et roligt udtryk for at kunne koncentrere sig. Mørke og ensfarvede overflader giver os en rolig fornemmelse i kroppen og får os til at slappe mere af - og det er ikke kun vægge! Et gulv har større betydning for et rums udtryk, end det får æren for. 

Betongulve er her den uovervindelige sværvægter, som mange desværre går uden om, da de tror det er for dyrt eller besværligt. Men det behøver ikke være nogen af delene!
Du kan nemlig anlægge dit rå betongulv selv, hvis du vælger conteco beton frem for microcement.

Conteco beton er et gør-det-selv-projekt, som du kan klare i løbet af en weekend, hvis du forbereder dig ordenligt. Microcement er et produkt med færre anvendelsesmuligheder og bør ikke anlægges af dig selv.

Et hjemmekontor med betongulv vil være nemt at rengøre, nemt at have kontormøbler på og en lækker detalje, som du kan få glæde af i mange timer dagligt. Det er ikke uden grund, at smarte New Yorker-inspirerede kontorer netop får anlagt beton i snart sagt alle afkroge.

 

Vær opmærksom på microcement

Som sagt vil du selv kunne styre processen, hvis du arbejder med conteco beton. Microcement er hverken UV-resistent, kan ikke anlægges på alle typer overflader og tager typisk 5 dage at få anlagt.

Conteco beton kan derimod både bruges til vægge og gulve, men også til badeværelset, køkkenet eller dine møbler og trapper, hvis de trænger til et råt look.

Fremtiden vil nok byde på endnu mere hjemmearbejde, og behovet for at etablere ordentlige arbejdspladser i hjemmet vil stige. Betongulve er blot én ud af mange muligheder for at opgradere dine arbejdsforhold. Du bør dog ikke holde dig tilbage fra at kaste dig ud i dette gør-det-selv-projekt, hvis det er pris eller besværlighed, du frygter. 

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Lasse Grønnegaard

‎SEO Specialist

Få de bedste tips til at skrive levende om tørre emner her.

Lasse Grønnegaard

‎SEO Specialist

Bliv klogere på print marketing og brugen af tryksager i kommunikation og marketing anno 2021.

Lasse Grønnegaard

‎SEO Specialist

Tags:
Tryghed

Går du med en iværksætter i maven? Så bør tage et kig på grafikken. Husk på, at din virksomheds overlevelse kan afhænge af at undgå disse klassiske fejl.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.