Bloggen

Der var engang… at jeg vandt IVÆKSTprisen

Tags: Tryghed

Sjovt, det føltes nærmest som et lille eventyr, jeg skulle begynde på. Det er det vel mere eller mindre også. Selvom det kun er knapt et år siden, så er der godt nok sket meget på den tid.

Jeg husker det dog stadig ret tydeligt. F*ck jeg var nervøs. Jeg havde besluttet mig to måneder inden, at jeg VILLE vinde den pris. Man kan ikke stille op to år i træk – det ville være pinligt. Jeg skulle vinde. Jeg havde brugt en masse tid på at hive fat i netværk og venner, for at få det spredt så bredt som muligt. Det var også gået rigtig godt, og jeg havde egentlig en god mavefornemmelse. Samtidig var jeg som sagt, stadig meget nervøs. Dog på den sunde måde. Det rigtige ord er vel nærmere at være spændt.

Aftenen trak ud. En af de sidste priser var ’Årets unge håb’, som jeg var indstillet til. Vi kom dog endelig til det, og kuverten skulle åbnes. Nøj, det gik langsomt. Men den blev åbnet. ’Og vinderen er: Casper Blom’. YES! I did it. Sådan. Tankerne farede rundt i mit hoved, og alle de fornuftige ting jeg ville have sagt på scenen, dem glemte jeg alt om.

I stedet fik jeg sagt mine fire mål for år 2013, som jeg havde besluttet mig for jeg ville klare, hvis jeg vandt:

 

1. Møde med Anette Vilhelmsen, for at få bedre vilkår for iværksættere

2. Mere iværksætteri på skoleskemaet!

3. Skabe 10 arbejdspladser

4. Investere 100.000 kr. i en ny iværksætter

 

Casper Blom IVÆKSTprisen 2012 Årets Unge Håb scene Asger Aamund QReation

Ret ambitiøse mål, hvis jeg selv skal sige det. Men det gav mig blod på tanden, og det har været fedt igennem hele året, at have haft noget at løbe efter.

Tilbage til prisen. Det var en fed aften. Alle mine forretningspartnere og bedste venner var samlet, og vi havde en fantastisk nat.

Jeg kan kun tænke tilbage på Ivækstprisen som et kæmpe skub i den rigtige retning for mig. Prisen er en fantastisk blåstempling som har åbnet døre, hurtigere end jeg troede var muligt. Prisen har også hjulpet mig frem i medierne, hvilket har påvirket mine forretninger i en rigtig positiv grad.

Så hvis du sidder derude, og overvejer at stille op. Så gør det da. Hvad har du at tabe? Ingenting. Hvad har du at vinde? Alt. Det kan betyde mere for din forretning, end du lige tror.

Og om jeg nåede målene? Det fortæller jeg om til prisfesten d. 5. December hos Deloitte. Jeg glæder mig som et lille barn, og håber da, at vi ses ☺

 

IVÆKSTprisen 2013 er i luften: Indstil dine iværksætterfavoritter nu på IVÆKSTprisens site.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Casper Blom

Iværksætter og indehaver af Chilisecurity.dk og Geppel.dk

e-conomic vokser i takt med din business, hør hvordan Casper Blom oplevede det med sit første selskab. 

Casper Blom

Iværksætter og indehaver af Chilisecurity.dk og Geppel.dk

Tags:
IT, Salg

Oplever du også at forbrugernes online adfærd er blevet markant mere flygtig? Kom det til livs - indstil din radar på brugervenlighed og konverteringsoptimering. Med brugervenlig og konverteringsoptimering i fokus giver jeg dig her 10 tips, der kan øge din webshops omsætning.

Casper Blom

Iværksætter og indehaver af Chilisecurity.dk og Geppel.dk

Med mine års erfaring og efter mange timers snak med andre e-købmænd er jeg kommet til den konklusion, at for nystartede webshops, så er der kun to ting, man skal fokusere på i sin online markedsføring: SEO og AdWords.

Casper Blom

Iværksætter og indehaver af Chilisecurity.dk og Geppel.dk

Når du står overfor valget af platform til din webshop, er der her en 4-trins-raket som vil sende dig udover succesrampen. De 4 trin er anbefalet af onlineeksperten Casper Blom.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.