Bloggen

Content marketing

Derfor er content-marketing er et godt værktøj til at booste trafikken på din platform

Tags:

Content-marketing er et glimrende værktøj til at tiltrække trafik til din platform, og kan især i opstartsfasen, gøre forskellen mellem succes eller fiasko.
Onlinebaserede start-ups som min egen, er i en tidsalder som nu, i overhængende fare for at drukne i de massevis af budskaber og tilbud, som utallige virksomheder døgnet rundt forsøger at pushe ud til forbrugeren. For guderne skal vide; vi er utvivlsomt mange om buddet.

Producer dit eget indhold

Jeg har i min start-up Propstep.com, opnået stor succes med at producere og formidle content, der har resulteret i en kun voksende trafik på mit site.
Meget grundlæggende, er det vigtigt du producer dit eget indhold. På den måde har du fuld kontrol over hvad der bringes på din platform. Her undgår du usandheder, tvivlsom kvalitet, og så er det en rigtig skidt idé, rent SEO-wise, at kopiere indhold fra andre sider. Her kan sammenfald i ordstillinger og formuleringer, betyde en forringet rangering.
Det varierer alt efter hvilken type platform du opererer med, hvilken type content du med fordel kan fokusere på at producere. Vi har gode erfaringer med følgende typer content:

  • Guides – Udførlige guides til køb af projektbolig, leje af projektbolig, by-guides etc.
  • Blogindlæg – Kortere indlæg, der relaterer sig til boligkøb, indretning etc.
  • Nyhedsbreve – En lejlighedsvis påmindelse til vores registrerede brugere, hvori der forekommer relevant content.
  • Branchespecifikke landing pages som matcher vores brugeres ønsker og behov fx omhandlende valg af boligadvokat, ejendomsadministration, elselskab, flyttefirma, rengøringshjælp, realkreditlån samt indboforsikring.

Byg det op omkring din kernekompetence

Det virker indlysende, men sørg nu for at bygge dit content op omkring din kernekompetencer og kerneydelse. Det er vigtigt, at det du publicerer til interessenter og brugere af din platform, ikke bliver for perifært. I modtagerens øjne, kan perifært content derfor virke ligegyldigt.
Dermed ikke sagt, at der ikke kan afviges fra kernekompetencen. Det kan derfor også være en god idé at producere content, der i en eller anden grad, er beslægtet med virksomhedens kerneydelse.

Brug dit netværk – Publicér det i relevante kanaler

Et stykke velproduceret content er sådan set nytteløst, hvis ikke du publicerer det i de kanaler, der nu engang er relevante. Til at markedsføre og sprede budskabet, vil jeg klart anbefale at man anvender dels sociale medier, men at man bestemt også gør brug af sit netværk.

Man finder derfor et glimrende værktøj i LinkedIn. Her kan du dele content, der alt andet end lige, i et nogenlunde netværk, vil blive set af interessenter og øvrige aktører i netop din branche – en lettilgængelig kanal til taletid. I den forbindelse opstår der samtidig mulighed for at gøre kunder og samarbejdspartnere, opmærksomme på publiceringen af dit content.

Er du endda så heldig, at et stykke content er udarbejdet for en kunde, kan du med fordel sørge for at det er så veludført, at kunden selv publicerer materialet, på deres SoMe konti, platforme etc.

Slutteligt, så sørg for at dit content udkommer i en passende frekvens. Publicerer du content for ofte, kan det udvande dit budskab. Specielt mails og indlæg bør ikke udgives for hyppigt.

Always leave them wanting more!

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Troels Bødker …

Medstifter, Propstep ApS

Tags:

Ideer er typisk ikke en mangelvare i de fleste start-ups. Der kan derimod være begrænsning på andre vitale ressourcer, som eksempelvis tid, kapital og arbejdskraft.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.