Bloggen

Råd om links

Linkbuilding handler grundlæggende om at sørge for, at din hjemmeside får så mange anbefalinger som muligt i Googles øjne. Det er nemlig det, der medfører de bedst mulige placeringer på den populære søgemaskine. Du kan nærmest sammenligne et backlink fra et domæne til din side som et like. Det gælder altså om at få alt den anerkendelse som muligt, hvis du vil til tops. Som tidligere nævnt er antallet af links dog ikke længere det afgørende. Det er derimod kvaliteten. Det er Google, der suverænt bestemmer, hvad kvalitetslinks er. I deres øjne kommer gode links gerne fra et nyt domæne og en ny IP-lokation hver gang. Derudover skal størstedelen af dine links linke til din forside.

En anden vigtig faktor er afsenderen af backlinks og omtaler, da det er vigtigt, at deres troværdighed og status online er stor nok til, at det kan skabe værdi for dig, at de omtaler dit brand. Derfor gælder det om at nå ud til kendte bloggere, pressen, guidesbutikkermagasiner og andre samarbejdspartnere, som i forvejen har mange mentions på nettet. Det er også med til, at omtalen af dit brand kan sprede sig som ringe i vandet. Du skal dog altid huske på at sprede dine links mellem forskellige store og mindre bloggere, medier, fora og mere, da en stor adspredelse giver forøget værdi og en stærk linkprofil. 

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Theis Hansen

Ekspert i online markedsføring

I denne liste går jeg derfor igennem mine absolut bedste plugins til WordPress, som du kommer rigtig langt med og måske er de eneste du egentlig behøver.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.