Bloggen

Få mere synlighed ved hjælp af Google My Business – gratis!

Få mere synlighed ved hjælp af Google My Business – gratis!

Det gratis og enkle Google My Business gør det nemmere for både små og store virksomheder at styre deres onlineprofiler overalt på Google, heriblandt på Google Søgning og i Google Maps. Når du bekræfter og ændrer virksomhedens oplysninger, gør du det nemt for kunderne at finde din virksomhed, og du kan derudover også fortælle historien om din virksomhed.


Sådan konfigurerer du din profil i Google My Business:

 1. Besøg google.dk/business.
   
 2. Klik på “Start nu”.
   
 3. Angiv relevante oplysninger om din virksomhed, f.eks.: virksomhedens navn, adresse, telefon, website osv4. Klik på “Tilføj”, og bekræft dine virksomhedsoplysninger. Det er meget vigtigt, at du bekræfter din virksomhedsfortegnelse på Google. Det sikrer, at oplysningerne er korrekte, og at det kun er dig som ejer, chef eller administrator, der kan redigere eller tilføje noget i virksomhedsoplysningerme.


   
 4. Klik på “Tilføj”, og bekræft dine virksomhedsoplysninger. Det er meget vigtigt, at du bekræfter din virksomhedsfortegnelse på Google. Det sikrer, at oplysningerne er korrekte, og at det kun er dig som ejer, chef eller administrator, der kan redigere eller tilføje noget i virksomhedsoplysningerme.
   
 5. For det meste kan du bekræfte din virksomhedsfortegnelse ved at få tilsendt et postkort, men nogle virksomheder vil også kunne bruge telefon eller mail. Alt efter den valgte løsning får du en pinkode til aktivering af din fortegnelse i Google My Business. Hvis du vælger postkort, kommer pinkoden i løbet af 1-3 uger. 
   
 6. I mellemtiden kan du tilføje nødvendige oplysninger om din virksomhed. Du kan angive telefonnummer, website og dine åbningstider. Tilføj så mange oplysninger som muligt for at hjælpe dine kunder. Det er også smart at have opdaterede billeder på din fortegnelse i Google My Business. Billederne fremviser din virksomhed fra sin bedste side.


   
 7. Når du har fået din pinkode, enten digitalt eller med posten, kan du offentliggøre din Google My Business-profil.
   
 8. Det smarte ved Google My Business er, at du kan fremvise din virksomhed til kunderne og samtidig få mere at vide om dem. Du kan se, hvordan kunderne interagerer med din virksomhed, hvordan de har fundet dig, hvor de stammer fra, og hvor glade de er for virksomheden. Disse oplysninger finder du i betjeningspanelet i Google My Business.

God fornøjelse!

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Tatiana Kalakutskaya

MA studerende på CBS og Intern hos Google Danmark

Søstrene Karina og Maria Bruun flyttede til Ibiza for at prøve noget nyt. Det var ikke helt meningen fra starten, men de fandt et potentiale i at sælge vegansk mad til de 3 millioner turister, der besøger øen hver sommer.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.