Bloggen

soegeord_matchtyper_i_adwords

Hvad er forskellen på søgeordstyper i AdWords?

De fleste AdWords-annoncører overvejer grundigt hvilke søgeord, de ønsker at få vist deres AdWords-annoncer på. Det er der også god grund til, men der er noget du skal være særlig opmærksom på: Alt efter den valgte matchtype, kan dine AdWords-annoncer komme frem på søgeord du formentlig slet ikke har taget stilling til. Det er i det store hele positivt, at dine annoncer kan blive vist i forbindelse med andre lignende søgeord. Men hvis du ikke kender til forskellen på matchtyperne, så kan du risikere at betale for klik i forbindelse med søgninger, der langt fra er relevante for din virksomhed - og det er penge lige ud af vinduet.

Det er specielt hvis du bruger matchtyperne ”bredt match” og ”modificeret bredt match”, at du skal være særlig opmærksom.

Denne oversigt kan du bruge som redskab til at kende forskel på søgeordenes matchtyper i AdWords:

Matchtyper for søgeord i Google AdWords - GenieWords

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Rasmus Bækdal

Head of SEM, GenieWords

Det er værdifuldt at vide, hvilke kilder der skaber flest salg i din webshop. Men hvis kilden for dine konverteringer (salg) fx. står som “ssl.ditonlinebetalingssystem.dk”, så bliver du jo ikke meget klogere. Der er heldigvis noget du kan gøre!

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.