Bloggen

Derfor bør du sidde i et kontorfællesskab

Er du en af de iværksættere, som fra morgen til aften hænger foran computeren i hjemmet? Savner du socialt samvær med ligesindede, networking og vidensdeling? Så kan et kontorfællesskab meget vel være den rigtige løsning for dig.

Jeg sidder til daglig i kontorfællesskabet Mama I Made It oppe i Aalborg, hvor vi er 11 iværksættere fast samt et par stykker med en flexplads. Ved at komme ind i et kontorfællesskab som dette, skaber man rigtig mange relationer på kort tid. Mange laver forretning med hinanden og hjælper med at finde nye kunder. Netop det her med at dele erfaringer og det sociale liv, er noget som der bliver gjort enormt meget ud af. Med forskellige sociale events lige fra firmafodbold, gokart- og saunatur til mere seriøse netværksmøder, så er der et enormt godt fællesskab, hvor folk trives og bakker hinanden op.

Mere interessant for samarbejdspartnere

I fællesskab er der enormt mange opgaver, som vi i kontorfællesskabet kan løse. Derfor er det også mere interessant for samarbejdspartnere at komme på besøg. Flere store virksomheder som Krifa vil gerne komme forbi og holde oplæg, når en stor del af deres målgruppe er samlet det samme sted. Det giver os også adgang til flere gode fordele. 

Netop det med at kunne tilbyde det meste af palletten indenfor online services, er noget som der i Mama I Made It, bliver lagt stor vægt på. Iværksættere indenfor samme faggruppe/niche er ikke velkommen, da det så vil give nogle konkurrencemæssige problemer. Derudover kan vi bedre udnytte hinandens kompetencer, når alle er specialiserede indenfor forskellige ting.

Der bliver lagt stor vægt på, at vi skal være så produktive som overhovedet muligt. Derfor har vi en fælles madordning, hvor vi skiftevis har mad med til alle i en hel uge. Så er der nemlig kun en person, som skal bruge tid på at købe ind osv. til de andre. Initiativet fungerer rigtig godt, og det er altid et godt samtaleemne på kontoret.

Nye "Kollegaer"

Atmosfæren er enormt vigtig, når man skal møde ind et sted og arbejde. Som iværksættere slår man tit panden mod en mur, og derfor er det godt at være omringet af kompetente folk, som man også socialt har det godt med. Det er med til at gøre de lange arbejdsdage en del sjovere. Mama I Made It er også præget af en stor men sund konkurrence, hvor der ikke bliver givet meget for janteloven. I forbindelse med det blev der også indført en "prale torsdag", hvor alle får lov til at prale i 5 minutter med deres gode resultater.

Mine sparingspartnere:
 

IT Intelligence:

IT Intelligence laver digitaliseringsprodukter til små- og mellemstore virksomheder med henblik på at optimere salgsprocesser og interne arbejdsgange.

Rahbek Media: 

Rahbek Media laver videoer, som skaber trafik.
Derudover bidrager de med social medie optimering og tilstedeværelse, hos virksomheder som ønsker dette. Kombinationen af billeder, videoer og en håndterbar strategi skaber salg og konverteringer i din virksomhed.

Whodesign:

Whodesign løser alle udfordringer og opgaver inden for branding, kommunikation, interaktion og grafisk arbejde. De tilbyder sparring, rådgivning og udarbejdelse af hele projekter og opgaver, både på det strategiske og praktiske plan.

Lazzaweb:

LAZZAWEB er webbureau med primære spidskompetencer inden for Google AdWords og hjemmesidedesign.

Firstseo:

Hos FirstSEO udbyders SEO ydelser til både små- og store virksomheder. I takt med at flere og flere danske forbrugere handler på nettet, er det blevet særligt vigtigt at være synlig i søgemaskinerne.

BNicer: 

BNicer er en velgørenhedsportal, hvor danskerne kan støtte gode formål, når de handler i online webbutikker. Helt uden at det koster ekstra, går der automatisk 2-4% af salgsprisen til et godt formål, hvis der gøres brug af BNicer's links.

BGlobal:

BGlobal hjælper danske virksomheder med at åbne op på det tyske marked.

Restaurant Aarhus:

På kryds og tværs hjælper vi hinanden med at forbedre vores forretninger, finde nye kunder og i det hele taget dele viden med hinanden.

Hvis du stadig er i tvivl, om et kontorfællesskab er det rigtige for dig, så kan du jo prøve at leje dig ind på en flexplads. På den måde kan du få lov til at snuse til det, inden du for alvor har truffet beslutningen.

 

 

 

 

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Martin Johansen

Ekspert i online markedsføring - herunder Tysk E-commerce

Mange iværksættere ønsker at arbejde som en digital nomade, men det lykkedes kun for et fåtal.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.