Bloggen

Sæt et hold, der kan bære dig igennem

Årets IVÆKSTpriser blev i tirsdags, d. 4. december, uddelt her i Deloitte husets kantine. Vært for arrangementet var Huxi Bach, der selv for to år siden sagde sit gode job på Danmarks Radio op for at blive iværksætter. Det var en glædelig begivenhed at kunne invitere så mange mennesker ”der tør” indenfor, og jeg synes det var interessant at hilse på de nominerede og vinderne.

 

Priserne gik til virksomheder som Click A Taxi, Ecouture by Lund og Early Bird, der vandt for henholdsvis Årets Væksteventyrer, Årets Idealist og Årets Vovehals.

 

Og når disse virksomheder kan vokse og vinde iværksætterpriser, så ligger hemmeligheden ikke kun i, at iværksætterne bag har fået en umanerlig god idé. Hemmeligheden ligger i særdeleshed i, at iværksætterne har formået at sætte et hold, der kan føre idéen så langt som muligt ud i livet.

 

Da jeg så ud over feltet af nominerede til IVÆKSTprisen 2012, så jeg mange virksomheder med rigtig mange gode idéer. Det, der karakteriserer de virksomheder, der vinder, er, at de har formået at etablere et hold og en organisation bag sig. Som partner i Deloitte møder jeg mange mindre og mellemstore virksomheder, og der tegner sig et klart billede af, hvor vigtigt det rigtige hold er.

 

Nogle iværksættere klarer sig fint med et enmandsfirma og holder selv styr på blandt andet indtægter, udgifter, salg og omsætning. Andre formår at sætte et godt hold, der hjælper med at få skrevet en god forretningsplan, få den præsenteret godt overfor banken, holde styr på tidsfrister og lovgivning samt alt det andet, der virker kedeligt, men er så utrolig vigtigt for at etablere en virksomhed, der både kan vokse på kort og lang sigt.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Jørn Jepsen

Partner, statsaut. revisor

Du har en god idé, som du brænder for, og du kan få folk til at tro den. Dermed har du taget de første, vigtige skridt som iværksætter. De skridt er imidlertid sjældent tilstrækkelige til at gå hele vejen for at blive en succes på langt sigt.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.