Bloggen

Her er strukturmodellen til et succesfuldt salgsmøde

Tags: Salg

Alle leder efter det, salgstricket der får alle til at købe produktet på 30 minutter.

Eller møder, som lukker ordrer på halve og hele millioner hver gang.

Det vil jeg ikke love findes, jeg vil til gengæld love dig, at der findes en salgsstrukturmodel, som kan give dig et langt bedre salgsmøde, hvor du kommer hele vejen rundt om kunden, og han/hun kan se hvilken fantastisk fordel det er at bruge dig som leverandør, hvis de vel at mærke har et behov.

Vi kalder salgsmodellen Ide-salg. Den kan også gå under navnet BALA.

Modellen handler om, først at spørge og lytte sig frem til kundens behov, ønsker og problemer, og derefter sammen finde frem til den bedste løsning.

Vi bruger som forbrugere og mennesker ofte spørgsmålet: ”What’s in it for me?”, som reelt betyder ”hvad kan jeg opnå/undgå ved at gå med til denne investering?” Hvad enten det er et fysisk produkt jeg skal betale for, eller en forandring, der kræver en indsats fra min side, så har jeg som menneske brug for at mærke og opleve en værdi jeg kan nyde, der er større end den investering jeg skal yde. Nogle løsninger vælger vi som mennesker af lyst og andre af nødvendighed.

I stedet for at jeg kommer med en lang smøre om, hvordan du skal bruge ide-salgsmodellen, så se videoen her, hvor ide-salgsprincippet bliver forklaret, så du er klar til at gå ud til dine kunder, og bruge denne salgsstrukturmodel.

“They don’t care how much you know, until they know how much you care”

IDE-salg video:

Ide salg jesper winther ekspert

Nu har du lært, hvad ide-salg er og hvordan det skal bruges, men er du så klar til at gå ud og bruge det med succes? Ahh næppe. Jeg vil anbefale at du bruger det derhjemme, bruger det til eksempelvis at opnå at komme i biografen med konen, at undgå at skulle vaske op eller i mange andre hverdagssituationer.

Der er meget forskel på at kende til en model og mestre den, jeg ved at når du mestrer denne model, så får du også flere succesfulde salgsmøder, så træn denne salgsstrukturmodel og få succes på dine salgsmøder.

God fornøjelse.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Jesper Winther

Stifter og Direktør

Tags:
Salg

Skab tryghed hos kunden ved første kontakt, læs her hvordan. 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.