Bloggen

3 gode grunde til at du skal bruge Google+

Tags: IT, Salg

Er du en af dem der tror, at Google+ er det nye Facebook?

Mange sammenligner ofte de to sociale medieplatforme, da Google+ rummer mange af de samme grundstene som Facebook. Men væsentlige forskelle mellem de to platforme gør, at du som selvstændig kan drage store fordele ud af din tilstedeværelse på Google+.

Dette blogindlæg er en teaser for det gratis seminar, jeg vil turnere Danmark tyndt med og som du er inviteret til. Jeg giver dig her 3 stærke grunde til hvorfor Google+ udgør en merværdi for dig.

Du kan gratis melde dig til seminaret 'Sådan bruger du Google+ til dig og din virksomhed' i din by ved at trykke her.

Man kan umuligt komme udenom, at Googles produkter er nogle af de allervigtigste redskaber for både privatpersoner og selvstændige. Jeg nævner i flæng: Google Søgning, GMail, YouTube, Google Kalender, Google Docs, Google Blogger, Google Reader - fortsæt selv listen. Det er præcist også hvorfor Google+ er dit nye kæreste eje, som du med tiden vil komme til at knuge dig ind til, som den blødeste bamse om natten. Læs selv grundene:

Grund nummer 1: Google+ er koblet sammen med og integreret i samtlige af de Google produkter, som jeg lige har nævnt for dig. Hele Google er påvirket af denne sammensmeltning. Så hvis du allerede på forhånd havde spået Google+ en lysende fremtid indenfor sociale medier eller omvendt havde dødsdømt Google+ som social platform, så kan du godt tænke forfra igen - Den sociale funktion er nemlig kun toppen af isbjerget!

Grund nummer 2: Google+ påvirker din online markedsføring. Det har betydning både for din Google AdWords og din SEO. Er du en virksomhed der tager online markedsføring seriøst, så er Google+ alfa omega for dig. På seminaret vil jeg gå i dybden med dette.

Grund nummer 3: Google+ er med Google Hangout den mest sociale platform af alle; for ved hjælp af Google Hangout kan du SE og TALE live med folk fra hele verden, hvilket naturligt vil fremme kommunikationen og samarbejdet. Hangouts minder om Skype, men er integreret i din browser. Den største fordel er, at du fx. kan koble den til YouTube, så der kan vises YouTube videoer direkte på Hangout-deltagernes skærme. Hvis du ligeledes sidder og arbejder inde i Google Docs sammen med nogen, kan der skrives kollaborativt inde i Google Hangout, så man kan se og høre hinanden.

Listen af muligheder er lang og derfor vil jeg invitere dig til at se hvordan vi legede med Hangout On Air d. 27. februar. Følg linket her for at se resultatet på YouTube.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

Fabiola Christensen

Social media ekspert

Tags:
Salg

Her får du 5 nemme måder du kan få flere kommentarer og likes på din fanside.

 

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.