Hvad kan vi hjælpe med?

Økonomi - Fundament for opstart og forretningsudvikling

28

En vigtig del af at starte virksomhed handler om økonomi. Hvor mange penge kræver det at starte op, og hvordan finansierer du opstarten? Her kan du læse om, hvordan du lægger et rimeligt budget, og hvordan sikrer du dig, at udgifterne ikke løber løbsk.

29

Omkostninger

Det er hverken gratis at starte eller drive en virksomhed, og du skal derfor lave en beregning på dine forventede indtægter og udgifter. Husk, at der kan være udgifter forbundet med transport, salg gennem leverandører, administration osv. Er de samlede udgifter større end indtægten, må du forsøge at lave nogle ændringer. 

30

Investor

Har du ikke selv penge på kistebunden til at finansiere opstarten af din virksomhed, kan du forsøge at finde en eller flere investorer.

31

Personlig økonomi

Din personlige økonomi hænger ofte nøje sammen med økonomien i din virksomhed. Er du afhængig af en vis indtjening for at kunne opretholde din levestandard, eller har du lyst til og mulighed for at skære ned på dit personlige forbrug for at virkeliggøre din drøm?

En mulighed er at starte op på deltid, så du stadig har mulighed for en fast indtjening hver måned. Du har også mulighed for at forsikre dig på forskellig måde, så du har et sikkerhedsnet, hvis det ikke går som forventet.

Læs også:

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.