Bloggen

Nattesøvn er vigtigt. Lad ikke en besværlig IT-løsning ødelægge den.

Tags: IT

En virksomhed har brug for altid at kunne kontaktes af kunder på e-mail. Derudover kan man have brug for at kunne dele kalendere kollegaer imellem - eller måske at dele nogle vigtige dokumenter med hinanden.

Her kommer Google Apps for Business ind i billedet. Google Apps for Business bygger på den velkendte private Gmail-løsning, hvor man får adgang til mail, kalender, kontakter, clouddrev og mange flere ting.

Hertil er der tilføjet et professionelt lag, hvilket gør det muligt at bruge dit eget domæne, til mail og mødeindkaldelser. Denne løsning dækker altså de basale behov i en virksomhed, og er let skalerbar, hvilket gør den ideel til især nystartede virksomheder.

Googles e-mail løsning er brugt af millioner verden over, og er kendt for dens stabilitet og fleksibilitet, hvilket gør den til den mest populære e-mail løsning i verden.

Den kan bruges via Googles webinterface, eller den kan sættes op på din pc, tablet, eller mobil uafhængig af producent.

Du har som så mange andre mailløsninger, mulighed for at oprette signatur, autosvar, samt labels, men giver dig også andre praktiske muligheder. F.eks. gør Google Labs det muligt at aktivere en tilføjelse som gør det muligt for dig at fortryde en afsendelse af en mail inden for nogle sekunder.

Dette er især praktisk, hvis du kommer i tanke om en fejl eller mangel i din mail.

Oveni alt dette får du et spamfilter der er blandt verdens bedste, og som samtidig konstant tilpasser sig dine behov. Dermed er du sikret, at din indbakke ikke bliver overdænget med uønsket mails, og du kan i stedet koncentrere dig om at vækste din virksomhed.

Kalendere kan synkroniseres på tværs af dine enheder, så du ikke misser en vigtig aftale.

Derudover leverer Google en meget overskuelig måde at dele din kalender med dine kollegaer på, for at effektivisere mødeindkaldelser.

Har din virksomhed behov for det, findes også muligheden for at booke ressourcer som fx bestemte mødelokaler, projektor eller hvad din virksomhed ellers måtte være i besiddelse af.

Samtidig får din virksomhed en pendant til Microsoft Office, i form af Google Docs, Spreadsheets og Presentations. Dine filer kan gemmes online løbende, og kan ligeledes tilgås overalt, så du undgår samtidig risikoen for at miste vigtige dokumenter.

Dit Google drev fungerer som du kender det fra andre lignende services såsom Dropbox. Med Google Apps for Business får du 30GB til at starte med, og dit drev kan tilgås fra både web, et program på din computer eller via smartphones og tablets.

 

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.