Bloggen

Online marketing tendenser 2017 vs. 2018

Hvilke tendenser dominerede SEA-kanalen i 2017?

Kunstig intelligens var absolut det største emne i det forgangne år. Der har været et øget fokus på mobilsøgninger, og det blev især tydeligt, da Google investerede betydelige ressourcer i maskinlæring. Derfor har hele industrien måtte genoverveje tilgangen til SEA.  Jeg har et lille eksempel: Den velkonsoliderede, ubestridelige og væsentlige praksis; A/B-test af annoncer blev pludselig helt gammeldags sammenlignet med den avancerede maskinlæring fra Google, som nu kan forstå, hvilken annonce der skal vises til den bestemte internetbruger.Hvilke tendenser blev forudsagt til at dominere i 2017, men viste sig at være buzzwords?

Jeg kan ikke rigtigt komme i tanke om noget, omend det skulle være noget, der skuffede mig. Jeg havde store forventninger til Smart Display-kampagner (automatiserede kampagner til Google Displaynetværket). Ved deres udgivelse havde de ret begrænsede funktioner og løste ikke rigtigt behovet for automatisering. Lad os nu se, hvordan Google vil forbedre dette!


 

Hvilke tendenser er du spændt på at se videreudviklet i 2018?

Der er meget opmærksomhed på Voice Search, som synes at være det næste “store” tiltag. Jeg tror personligt, at de største ændringer i vores branche vil relatere mere til SEA-lederes daglige arbejdsopgaver. Som automatisering bliver mere effektiv, vil arbejdstiden blive brugt mere på at se regnskaberne igennem for nye muligheder og strategiudvikling. Jeg har også stor forventninger til Google Attribution - det nye værktøj, der giver os mulighed for bedre at, hvor vi egentlig kan tjene penge.

Del indlægget med venner og kollegaer

Blog ekspert

EKSPERTENS BLOGINDLÆG

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.