Hvad kan vi hjælpe med?

De 10 vigtigste skridt mod eksportsuccesen

   Se ud over Danmarks grænser og få gang i eksporten af din virksomheds produkter eller ydelser. Vi har samlet 10 nøglepunkter for den selvstændige, der gerne vil i gang med at eksportere.

   Lav research på dit marked - behøver din potentielle udenlandske kunde det, du sælger, til en pris der vil give dig en fortjeneste? Hvem er konkurrenterne, og hvordan vil de reagere? 

   Gennemfør en eksportstrategi - og se nærmere på dine evner. Spørg dig selv: Hvad vil min virksomhed vinde ved eksport? 

   Lav en eksportplan - definér, hvordan du vil træde ind på det udenlandske marked. Færdiggør også din HR- og marketingstrategi og afsæt et passende budget, der kan dække de opstartsomkostningerne ved eksporten.

   Vælg din salgs-tilstedeværelse - få afklaret, om du har brug for en eksport-operation med direkte salg eller hvorvidt en agent eller distributør vil være mere effektiv. Spørg også dig selv, hvordan du vil administrere din udenlandske salgs-tilstedeværelse.

   Markedsfør dit produkt - hvordan vil du markedsføre og sælge dit produkt? Sørg for at tilpasse markedsføringen til destinationslandet. 

   Få styr på tolden - kontakt Told & Skat og den danske ambassade i dit destinationsland, så du har helt styr på kravene. Sørg for, at din rapportering er vandtæt. 

   Bliv betalt til tiden - arbejd på at sikre dig, at dit cash-flow forbliver på et sikkert niveau. Sørg også for at sikre dig tilstrækkelig kredit til dine fremtidige salg og tegn om nødvendigt en eksportforsikring, der kan sikre dig. 

   Vælg dine distributionsmetoder - overvej konsekvenserne af at sælge over lange afstande og på tværs af nationale grænser. 

   Transportér varerne effektivt - vurdér og vælg den mest effektive transportmetode og undersøg om varerne er forsikret af enten dig eller importøren. 

   Efter-salg politik - hold jævnlig kontakt med kunder, eksportagenter og banker. Overvåg eventuel politisk uro eller andre negative forhold i destinationslandet. Administrér den løbende service og eventuelle garantikrav.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.