Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Opbyg det rigtige salgsteam

Når du starter som selvstændig erhvervsdrivende, bestrider du sikkert selv en lang række stillinger fra administrerende leder, daglig leder, salgsleder, produktudvikler, markedsføringsleder til indkøber, sælger og stik-i-rend-dreng. Men som firmaet vokser og rodfæster sig, bliver der gradvist behov for at ansætte andre til at varetage de opgaver, du ikke længere kan løfte alene.

Salg er en af de første opgaver, en virksomhed i vækst får brug for at ansætte medarbejdere til. Din virksomheds overlevelse og vækst er betinget af det salg den kan generere, så jo bedre det går, jo flere sælgere, skal du bruge, og jo flere sælgere, jo mere salg. Det er altså en selvforstærkende mekanisme, og først når du ansætter sælgere, kan du begynde at tænke i vækst.

Samtidig er det ikke lige meget, hvilke sælgere du ansætter, eller hvilken salgskultur din virksomhed opbygger. På de følgende sider finder du en række gode råd om, hvordan du finder ud af, hvilken slags sælgere, du skal ansætte, og hvordan du skaber en god og solid salgskultur.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her