Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Underleverandører

Hvis du ikke ønsker at outsource et helt arbejdsområde fra din virksomhed, kan det være en god mellemvej at hyre underleverandører til at løse dele af dine opgaver. Det vil sige, at du ansætter ekspertise på projektbasis eller af og til, alt efter hvor i kalenderåret der er behov for det. Det kan også skabe vækst i din virksomhed at købe flere eller andre kompetencer ind i huset til at løse særlige opgaver, som du p.t. ikke er i stand til.

Alternativ til outsourcing

I modsætning til outsourcing bliver arbejdet inden for virksomhedens mure, mens arbejdskraften og ekspertisen bliver leveret af en udefrakommende handelspartner.

Der følger nogle andre fordele og et andet ansvar med til at hyre en underleverandør. Man har f.eks. større kontrol med den opgave, der bliver løst, men man skal samtidig også involvere sig mere og overvåge den på samme niveau, som hvis det var ens egen medarbejder, der løste den.

Hvis noget går galt, er det også en andens arbejde, man skal rydde op i, hvilket er en risiko, man bør overveje, før man hyrer en underleverandør.


Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her