Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

PR: Det grundlæggende - guide til medier, kommunikation og omtale

PR eller public relations handler om at få folk til at tale om din virksomhed på en positiv måde. Det er ofte gennem medierne, at du kan nå dine målgrupper, og medieomtale og pressekontakt er derfor afgørende for mange virksomheders image - og dermed deres aktiekurser, mulighed for kapitaltilførsel, salg og rekruttering af nye medarbejdere. PR og kommunikation er således strategiske redskaber på linje med markedsføring og forretningsudvikling - redskaber der skaber resultater på bundlinien. PR kan derfor sagtens være dit mest effektfulde markedsføringsværktøj.

Udover at være effektiv er PR også den billigste måde at skabe opmærksomhed på. Selvom du ikke bruger PR aktivt, kan en krise måske en dag alligevel tvinge dig til at forholde dig til disciplinen.

PR er et instrument, der kan virke effektivt over for alle dine interessenter, og det er ikke kun velegnet til store virksomheder. Tværtimod! Selv de mindste virksomheder kan få bemærkelsesværdige resultater ved hjælp af PR i lokale medier.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her