Spring over køen til vores gratis kurser. Tilmeld vores nyhedsbrev nu:
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Virksomhedsvækst med professionel sparring og rådgivning

Vejen til vækst behøver ikke være stejl og fuld af uvished. Professionel rådgivning eller sparring er en rigtig god ide - både som grøn iværksætter, og når du har nogle år på bagen som virksomhedsejer.

Sparring sætter fokus på både udviklingsmuligheder og problemer i din virksomhed og kan hjælpe dig med at skabe klarhed omkring dine visioner og ønsker for virksomheden - og hvordan du gør dem til virkelighed.

Rådgivningstilbud
Foretrækker du at mødes med andre iværksættere i netværk, hvor I kan finde sammen på tværs af brancher og drage nytte af hinandens erfaringer? Eller foretrækker du at sidde ansigt til ansigt med en erfaren virksomhedsleder, hvis indsigt kan komme dig og din virksomhed til gode? Eller måske begge dele?

Der er mange udmærkede rådgivnings-, sparrings- og netværkstilbud - både i privat og offentligt regi.

En af de gode ErhvervsSparring, som Dana har etableret for Erhvervs- og Byggestyrelsen. Det er et landsdækkende net af iværksætterklubber, hvor iværksættere kan få gratis sparring med erfarne erhvervsdrivende og skabe sig et solidt netværk med andre ligestillede selvstændige.

Erhvervssparring tilbyder den som eneste "4 + 2 = sparring". Det er en sparringsgruppe på fire iværksættere og to sparringspartere. Denne model har vist sig særlig effektiv og den fungerer nærmest som en slags bestyrelse for dig som nyetableret.

Sidst opdateret: 05-06-2011

UDVALGTE KURSER


I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her