Hvad kan vi hjælpe med?

Virksomhedsvækst med professionel sparring og rådgivning

173

Vejen til vækst behøver ikke være stejl og fuld af uvished. Professionel rådgivning eller sparring er en rigtig god ide - både som grøn iværksætter, og når du har nogle år på bagen som virksomhedsejer.

Sparring sætter fokus på både udviklingsmuligheder og problemer i din virksomhed og kan hjælpe dig med at skabe klarhed omkring dine visioner og ønsker for virksomheden - og hvordan du gør dem til virkelighed.

Rådgivningstilbud
Foretrækker du at mødes med andre iværksættere i netværk, hvor I kan finde sammen på tværs af brancher og drage nytte af hinandens erfaringer? Eller foretrækker du at sidde ansigt til ansigt med en erfaren virksomhedsleder, hvis indsigt kan komme dig og din virksomhed til gode? Eller måske begge dele?

Der er mange udmærkede rådgivnings-, sparrings- og netværkstilbud - både i privat og offentligt regi.

En af de gode ErhvervsSparring, som Dana har etableret for Erhvervs- og Byggestyrelsen. Det er et landsdækkende net af iværksætterklubber, hvor iværksættere kan få gratis sparring med erfarne erhvervsdrivende og skabe sig et solidt netværk med andre ligestillede selvstændige.

Erhvervssparring tilbyder den som eneste "4 + 2 = sparring". Det er en sparringsgruppe på fire iværksættere og to sparringspartere. Denne model har vist sig særlig effektiv og den fungerer nærmest som en slags bestyrelse for dig som nyetableret.

363

Bliv medlem eller sparringspartner

Som medlem af ErhvervsSparring tilbydes du værdifuld sparring, foredrag og møder i din lokale afdeling. Det koster 750 kr. om året at være medlem, penge som går til driften af klubben. Din virksomhed skal være påbegyndt og du kan være med i op til fem år

Er du erfaren virksomhedsleder, kan du blive sparringspartner hos ErhvervsSparring. Du bliver uddannet i sparring og rådgivning, og arbejdet med de unge virksomheder giver en masse igen. Desuden har du mulighed for at netværke med alle de andre sparringspartnere, som er tilknyttet Erhvervssparring.

Se www.erhvervssparring.dk for mere information og få en liste over klubber - der kommer hele tiden flere til, og der er sikkert en i nærheden af dig.

x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
x
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.