Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Få besked i din indbakke om nye
gratis livestreams, kurser og events
for små og mellemstore virksomheder
Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu.
Du kan altid framelde dig med et enkelt klik.
Gratis viden, kurser og webinarer inden for online markedsføring og drift af små virksomheder

Hvad kan vi hjælpe med?

Google: Få op til 900 kroner i annoncering

IT-outsourcing

Tags: IT og administration

IT er en stor del af næsten en hvilken som helst virksomheds daglige drift. Hvis dit kerneområde er i en helt anden boldgade, kan det måske hjælpe din virksomhed at overveje, om nogle af dine IT-opgaver kan outsources. Der findes mange forskellige løsninger, og som en start kan du få hjælp til at finde ud af, hvad du har brug for hjælp til.

Rådgivning

IT-support kan også bestå af rådgivning om, hvilke løsninger der egner sig bedst til dit behov og hvordan, du kan strukturere dine systemer smartest. Vær forudseende. Tænk i proaktive løsninger fremfor brandslukning.

Hjemmeside

Hvis det ikke er din stærke side, så hyr en webdesigner til at lave en hjemmeside, der fungerer optimalt og som præsenterer virksomheden professionelt. Du kan købe både design, hosting og opdatering, det vil sige, at du kan outsource hele hjemmesidedriften.

Servere

Hosting og backup services bliver tilbudt adskillige steder online. Det er den mest enkle og sikre måde at opbevare dine data på, og du kan indstille din backup service til at opdatere automatisk så ofte, du ønsker.

IT-sikkerhed

Du bør altid sørge for, at din antivirussoftware, firewall osv. er opdateret med den seneste version og de nyeste filtre, og at der bliver taget backup af alle dine vigtige data jævnligt. Et computersammenbrud kan koste virksomheden uanede summer og spildt arbejde. Hvis du har mange andre ting på prioriteringslisten, kan det være en god investering at outsource IT-driften og få sørget for sikkerheden.

IT-support

Uanset hvad vil der opstå problemer med IT-systemerne løbende. Det kan spare dig tid og bekymringer, hvis din virksomhed har tilknyttet IT-support, så du altid har eksperter i baghånden, hvis der sker noget uforudset med dine systemer.

Sidst opdateret: 08-01-2019

UDVALGTE KURSER

Webinar: Kom godt i gang med din Google Ads-annoncering

I ET STOLT SAMARBEJDE MED

Endnu ikke bruger på IVÆKST? Opret dig her